Deze week trok een personeelsadvertentie mijn aandacht, er werd een Trade Marketer Asia Pacific voor Farm Frites, een Nederlandse producent van patat, friet zo u wilt, en andere aardappelproducten.

Dat zou wat voor mij geweest zijn, dacht ik, het lijkt mij een fantastisch mooie uitdaging. Ik heb jarenlange ervaring in de frietwereld, maar dan wel ervaring in de verkoop van machines en andere procesapparatuur waarmee de patat wordt geproduceerd. Wat die productielijnen produceren moet ook nog verkocht worden en dat is iets geheel anders.

Bovendien ben ik gepensioneerd en voldoe ik ook niet aan de niet malse eisen om in aanmerking voor die functie te komen.

Dus terug naar de werkelijkheid, kijk op:  www.catenon.com/ en wellicht is het een mooi baan voor u of voor iemand, die u kent.

Uw sollicitatie stuurt u aan Raymond den Haan, International Business Manager van de Catenon Group in Amsterdam, die de invulling van deze vacature voor Farm Frites verzorgt. Ook zal hij graag uw eventuele vragen beantwoorden, u kunt hem bereiken via E-mail: rdenhaan@catenon.com of telefonisch op +31 6 10 25 85 52.

3 reacties op “Wie wordt de Trade Marketer Asia Pacific voor Farm Frites met standplaats Bangkok?”

 1. mwvlemmix zegt op

  Met dank voor het plaatsen en hopelijk kan men nu snel iemand vinden….

 2. Chris zegt op

  Moet niet zo moeilijk zijn hun produkten te promoten in Thailand. Met afstand de beste friet welke in Thailand (makro) te koop is.

  • Gringo zegt op

   Als de nieuwe man met die instelling aan zijn baan begint, geef ik hem geen lang leven bij Farm Frites. Er zijn genoeg kapers op de kust, uit Nederland, Belgie, Frankrijk, Ver. Staten, Australie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website