In de serie “Uitgelicht” heeft u de afgelopen vier maanden kennis kunnen maken met een aantal bedrijven, die op de een of andere manier met Nederland te maken hadden.

Op dit blog maakte ik hiervoor een vertaling van bedrijfsprofielen, die elke vrijdag op de Facebook-pagina van de Nederlandse Ambassade in Bangkok verschenen. Afgelopen vrijdag ontbrak dit bedrijfsprofiel en ik vermoed, dat het te maken heeft met het vertrek van een stageaire op de Politieke en Economische Afdeling van de Ambassade.

Die bedrijfsprofielen vond ik in het algemeen interessant en leerzaam, in die zin, dat er veel Nederlandse bedrijvigheid in Thailand is, die wij als bezoeker of resident in Thailand niet kennen. Ook is niet iedereen bekend met de Nederlands-Thaise kamer van Koophandel (NTCC), (www.ntccthailand.org) of de bedrijfsorganisatie voor het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf in Thailand (mkbthailand.com)

De kwaliteit van de gepubliceerde bedrijfsprofielen vond ik soms wel goed maar ook regelmatig dacht ik, er is meer over dat bedrijf te vertellen. Dat is dan mijn mening en ik ben wel benieuwd wat u van de serie “Uitgelicht” vond tot dusver.

Thailandblog.nl wil de serie “Uitgelicht” graag voortzetten om de schijnwerpers op bedrijven te zetten en nodigt daarom ondernemers en bedrijven uit Nederland, maar ook uit België, uit aan deze serie deel te nemen. U kunt daarvoor zelf een kort verhaaltje maken, dat echter niet op een advertentie moet lijken, maar gewoon informatief is, dus wie bent u, waar is uw bedrijf gevestigd, wat doet u en waarom?!

Een andere manier is, dat u ons via info@thailandblog.nl opmerkzaam maakt op uw website en/of Facebook-pagina en wij maken een profiel, eventueel na telefonisch overleg of bezoek aan uw bedrijf.

1 reactie op “Serie “Uitgelicht” maakt pas op de plaats”

  1. NicoB zegt op

    ” Uitgelicht “, prima toegelicht en belicht, goed leesbare en interessante informatie, steeds gelezen, ga zo voort.
    NicoB


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website