Het zijn moeilijke tijden voor veel Thaise en buitenlandse ondernemers in Thailand. Vele zijn afhankelijk van toeristen, die, zoals u weet, voorlopig nog niet naar Thailand kunnen reizen.

We stellen Vlaamse en Nederlandse ondernemers in Thailand in de gelegenheid hun bedrijf voor het voetlicht te plaatsen om op die manier de mensen, die wél in Thailand verblijven of wonen hun diensten aan te bieden.

Nu de restricties van de coronacrisis in Thailand steeds wat meer losgelaten worden, is het een prima idee om juist nu binnenlandse toeristische activiteiten te ondernemen. Het is overal rustig, men neemt de tijd voor u en wellicht is het zelfs geodkoper dan in “normale” tijden.

Impian Nederlandse duikschool op Koh Tao

Als eerste in deze reeks stellen wij u voor aan de enige Nederlandse duikschool op het eiland Kao Tao. Als u een lang gekoesterde wens van een duikcursus in vervulling wilt zien gaan of gewoon met uw eerder behaalde duikbrevet weer eens wat wilt genieten van de duiksport, is dit het moment.

Bij Impian Divers bent u in goede handen met een 6-sterren service. Alle lessen en instructies zijn in het Nederlands en worden gegeven door een vaste staf van gediplomeerde Nederlandse duikinstructeurs. De duikcursussen worden op maat van ieder persoonlijk aangeboden, waarbij er zelfs een speciale cursus is voor AOW-ers.

Informatie

Kijk eerst naar de mooie serie foto’s hieronder en als u daardoor al een beetje in de goede stemming komt, lees dan alle informatie over Impian Divers op hun prachtig uitgevoerde website Impiandivers.com. Op die website staan alle duikmogelijkheden en hoe u in contact kunt komen met de organisatie.

Van harte aanbevolen!

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Uitgelicht: Impian Nederlandse duikschool op Koh Tao”

 1. Frank zegt op

  Wij van Sairee view resort werken samen met duikschool Impian Divers.
  Onze ervaring en van onze gasten zijn erg goed en we bevelen het dan ook aan.
  Tevens natuurlijk makkelijk dat het in het Nederlands kan.
  Mocht u een verblijf zoeken kan dat natuurlijk bij ons met een gratis service betreft brengen en halen.
  Veel plezier

  Groeten Aim-on en Frank

 2. Willem zegt op

  volledig mee eens zeer goede duikschool.zij geven les in kleine groepen .ik heb zelfs wel eens meegemaakt dat er een op een les gegeven wordt en zij hebben goede verzorgt duikers benodigdheden.
  het is een goed team. ik kom er nu regelmatig fun duiken maken
  nu wachten dat ik weer naar Thailand kan

  Willem


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website