Dit keer schenken we speciale aandacht aan een goed voorbeeld van Thai-Nederlandse ondernemende samenwerking: Chuchawal Royal Haskoning (CRH).

CRH is een internationaal en multidisciplinair bureau van consultants, ontwerpers en ingenieurs. De raadgevende diensten van CRH bestrijken disciplines als haalbaarheidsstudies, ontwerp, aanbesteding, de bouw, het beheer en toezicht.

De professionals van CRH werken in gespecialiseerde markten zoals distributiecentra, opslaglogistiek, food & beverage, consumentenproducten, olie en gas en chemie, waar duurzame oplossingen worden aangeboden voor een interactie tussen mensen en hun omgeving.

Op 5 november 1969 ondertekende het Nederlandse ingenieursbureau De Weger Internationaal een contract voor het ontwerp van het hoofdkantoor van de Bank van Thailand. Dit project heeft de basis gelegd van een vruchtbare samenwerking tussen de heer Chuchawal Pringpuangkeo, (oprichter van Design 103) en De Weger Internationaal.

In september 1974 werd Chuchawal -De Weger Internationaal geregistreerd in Bangkok, Thailand. Sinds 1997 De Weger maakt deel uit van Royal Haskoning. Op 8 augustus 2008 CDW haar naam veranderd in Chuchawal Royal Haskoning.

Zie ook de websites: www.royalhaskoningdhv.com/en/thailand en www.royalhaskoningdhv.com/en-gb

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade in Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Uitgelicht (14): Chuchawal Royal Haskoning in Bangkok”

  1. Johan zegt op

    Altijd leuk om over succesvolle ondernemers te lezen. Bovenal die internationaal scoren. Mijn petje af!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website