Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er heel veel ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt geschonken aan het belang van ondernemers.

Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In 2019 wordt de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november gevierd met talrijke lokale activiteiten. Meer informatie vindt u op www.dagvandeondernemer.nl/over-dvdo

Dag van de ondernemer in Thailand

De Stichting Thailand Zakelijk (voorheen MKB Thailand) sluit zich vol enthousiasme aan met een speciale avond voor Nederlandse ondernemers en geïnteresseerden om ook zaken te doen in Thailand. Die “feestavond” om de Dag van de Ondernemer in Thailand te vieren vindt plaats op 15 november vanaf 16 uur in ‘The Hangover’ in Sukhumvit Soi 22.

Naast enkele toespraken haalt de Stichting Thailand Zakelijk een aantal Nederlandse ondernemers voor het voetlicht door het uitreiken van een Oorkonde. Een fraai ogende Oorkonde, keurig ingelijst, is bedoeld als een erkenning voor getoonde lef, creativiteit en doorzettingsvermogen en zal persoonlijk worden uitgereikt door onze ambassadeur in Thailand, de heer Kees Rade.

Iedereen is welkom om te helpen de Nederlandse ondernemers in Thailand in het zonnetje te zetten. Uiteraard is er die avond volop gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere (beginnende) ondernemers of nieuwe contacten te leggen.

Kijk voor meer informatie over wat de Stichting Thailand Zakelijk voor u zou kunnen doen op www.thailandzakelijk.com/index.html

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november 2019 ”

 1. chris zegt op

  Ik ben niet tegen een dag van de ondernemer in Thailand maar zou graag zien dat er meerdere dagen komen voor levende wezens die in hoge mate bijdragen aan de welvaart en het geluk van velen in Thailand. Ik noem hier:

  – de dag van de taxichauffeur
  – de dag van de taxi-brommerchauffeur
  – de dag van de bargirl
  – de dag van de ex-bargirl
  – de dag van de expat
  – de dag van de olifant (oh…die is er al)
  – de dag van de straathond
  – de dagvan de slang
  – de dag van de loan shark
  – de dag van de plastisch chirurg
  – de dag van de Staatsloterij-lotjesverkoper
  – de dag van de papa en mama winkelier
  – de dag van de ladyboy
  en niet te vergeten:
  – de dag van de immigratie-ambtenaar.

  • Ger-Korat zegt op

   Doe voor mij vandaag maar, halloween, de dag van de Thaise spookrijder.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website