Op 10 maart jongstleden heeft ambassadeur Karel Hartogh in Bangkok de Vierde Verdieping geopend, het nieuwe kantoor van MKB Thailand waar Nederlandse ondernemers en startups voor korte of langere tijd werkplekken kunnen huren, begeleid en ondersteund door een Nederlands sprekende beheerder.

De opening vond plaats in aanwezigheid van een delegatie van de Nederlandse Ambassade, leden van MKB Thailand, en het vrijwel voltallige team van MKB Thailand onder leiding van voorzitter Martien Vlemmix.

In een korte introductie schetste vice-voorzitter Richard Vader de weg die het team van MKB Thailand heeft moeten afleggen om de Vierde Verdieping tot stand te brengen. Hij is trots dat het niet alleen gelukt is om nu het nieuwe kantoor te kunnen openen, maar ook om de Dutch Product Showcase te kunnen presenteren. Ondernemers kunnen daar hun producten tonen, niet alleen in de speciaal daarvoor bestemde vitrines op de Vierde Verdieping, maar ook online via de website van MKB Thailand.

Ambassadeur Hartogh sprak vervolgens zijn bewondering uit voor de mooie prestatie van het team van MKB Thailand. De Nederlandse ambassade steunt van harte dit nuttige initiatief en de ambassadeur is blij dat, ondanks de beperkte financiële mogelijkheden die de Nederlandse overheid heeft, het de Nederlandse Ambassade toch gelukt is om ondersteuning te kunnen bieden. Nederland heeft immers een relatief groot en sterk midden- en kleinbedrijf, zowel nationaal als internationaal, en speelt dus een belangrijke economische rol voor het Nederlandse Nationaal Product.

De ambassadeur benadrukte dat de opening van het nieuwe kantoor zeker niet een eindpunt is, maar juist een beginpunt. Want vanaf nu is het aan MKB Thailand om ervoor te zorgen dat de Nederlandse ondernemers de weg gaan vinden naar het kantoor. En ook daarbij zal de ambassade waar mogelijk met raad en daad graag ondersteuning blijven bieden, met de hulp van het economische team van de Nederlandse Ambassade, onder leiding van de eveneens bij deze opening aanwezige Bernhard Kelkes.

Het nieuwe kantoor van MKB Thailand ligt op de vierde verdieping van het Mascotte kantoor, op korte loopafstand van BTS Station Wongwian Yai aan de Krung Thonburi Road in Bangkok.

Voor meer informatie: mkbthailand.com/werkplek/ en info@mkbthailand.com

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Ambassadeur Karel Hartogh opent nieuw kantoor MKB Thailand”

  1. Peter zegt op

    Mooie opzet! Waar het buitenlandse posten netwerk steeds meer wordt gekort zijn dit goede aanvullende initiatieven om de NL economische belangen te ondersteunen. Ik heb destijds in Vietnam meegewerkt aan een vgl initiatief, Holland Trade Bridge in HCMC, gericht op zowel MKB als grootbedrijf. Dat bleek een goede springplank die enige jaren later werd overgenomen door het NL consulaat. Succes gewenst, Vierde Verdieping!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website