guruXOX / Shutterstock.com

Het Meteorologisch Departement laat weten dat er van 17 tot 19 mei er sprake is van zware regenval in een groot deel van Thailand.

Alle regio’s kunnen te maken krijgen met onweer, windvlagen en zware regenbuien, vooral de noordoostelijke regio’s. Ongeveer 70 procent van het gebied zal het flink gaan regenen en soms gepaard met storm.

Tegen het begin van volgende week zou het volume van de regenval in het bovenste deel van Thailand moeten afnemen, maar het zuiden zal in sommige gebieden te maken krijgen met heftige regen en hoge golven. Wie de zee op moet zal extra voorzichtig moeten zijn of daarvan af moeten zien.

Bron: Pattaya Mail

3 reacties op “Weersvoorspelling: Veel regen in grote delen van Thailand de komende dagen”

  1. Ser zegt op

    Volgens mijn informatie, Meteoconsult, begin de regen dinsdag 21 mei en duurt dan door tot 30 mei, verder gaat de voorspelling nu nog niet. En dat het gewone thaise regenweer: fikse buien en nog veel zon ook.

  2. Paul zegt op

    Ik volg het weer altijd op weer.nl. Die geven ook de Thaise voorspelling per stadsregio en die zeggen hetzelfde als Meteoconsult.

  3. kritikus zegt op

    Hua Hin zit nog net in de tropical heat gebied, zal vanaf de 23e pas gaan regenen volgens accuweather.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website