Een toerist uit Hong Kong heeft een video op sociale media gezet waaruit blijkt dat een Tuk-tuk chauffeur signalen geeft aan een motorbike bestuurder die de tas steelt van zijn passagier in het driewielig voertuig.

De toerist denkt dat de  tuk-tuk bestuurder deel uitmaakt van het plan om zijn tas te stelen. Uit de video blijkt dat de tuk-tuk chauffeur een handgebaar maakt voordat de tas werd weggerukt. Het slachtoffer laat weten dat zijn tas 13.000 baht, 1.000 Hong Kong dollars, zijn paspoort en andere documenten bevatte.

Atchayon Kraithong, plaatsvervangend hoofd van de toeristen politie, laat weten dat het nummerplaat van de motorbike duidelijk te zien is in de video. Hij verwacht de dief en de tuk-tuk bestuurder snel te kunnen opsporen.

De video is hier te bekijken: www.bangkokpost.com/vdo/thailand/1032413/tuk-tuk-driver-biker-colluded-to-steal-tourist-bag

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Tuk-tuk chauffeur in complot bij diefstal tas van toerist”

  1. piet zegt op

    Hij schud dus echt zn armband/horloge recht dit keer onschuldig!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website