De plaatselijke politie van Pattaya arresteerde donderdag nacht meer dan 40 toeristen uit Koeweit in de leeftijd van 18-25 jaar voor het houden van straatraces.

Dit gebeurde nadat plaatselijke bewoners geklaagd hadden dat buitenlanders met veel lawaai straatraces hielden. Zeker 50 politie-agenten zetten het gebied op de beachroad af en hielden meer dan 40 jongeren uit Koeweit aan, die races hielden op gehuurde brommers. Een aantal van deze brommers waren illegaal geprepareerd voor deze straatraces. Sommigen hadden zelfs geen registratie bewijzen.

De politie zal de toeristen uit Koeweit vervolgen wegens roekeloos rijgedrag en de verhuurders moeten zorgdragen voor de juiste papieren om hun brommers terug te krijgen.

Mochten de verhuurders daar aan niet kunnen voldoen, dan zullen zij eveneens vervolgd worden. De illegaal aangepaste knalpijpen zullen vernietigd worden.

Uit: Thai PBS

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Toeristen uit Koeweit gearresteerd wegens straatraces in Pattaya”

  1. willem zegt op

    wat valt er te racen op beachroad,het is er altijd “stervensdruk” .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website