Deze past wel in de rubriek opmerkelijk nieuws. De Thaise politie doet onderzoek naar een illegale loterij in Ayutthaya. De hoofdprijs van deze loterij: seks met een jonge vrouw.

De politie ontving klachten over een zogenaamde ‘huai sieow’ (seksloterij). De loterij schijnt populair te zijn onder de manlijke fabrieksarbeiders in de provincie Ayutthaya, volgens een verklaring van de Royal Thai Police. Volgens dezelfde woordvoerder is de erotische loterij de eerste in zijn soort in Thailand.

Trekking

De loterij is simpel van opzet. Het gaat om loten met nummers van 00 tot 99. Deze worden verkocht voor 30 Baht (€ 0,70) per stuk. Iedere trekking levert twee tot vier winnaars op. De winnaars moeten van tevoren een keuze maken uit een catalogus met foto’s van prostituees tussen de 18 en 25 jaar.

Een bron zegt dat de winnaars binnen drie dagen in een hotel, sex moeten hebben met de dame. Zo niet, dan vervalt de prijs.

De Thaise autoriteiten noemen de organisatoren van deze loterij immoreel en willen er snel een einde aan maken.

Bron: Bangkok Post

 

4 reacties op “Thaise politie onderzoekt seksloterij in Ayutthaya”

 1. rob zegt op

  Euhh……waar kan ik lootjes kopen? Geintje zeker? Plaatsing datum is 2 april in plaats van 1 april…..

  • Nee, geen 1 april grap.

   • Henk B zegt op

    Ok geef mij maar 10 lootjes HaHa

 2. Han zegt op

  Hoe zit het met de kansspel belasting


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website