De politie in Cha-am heeft een 42-jarige Thai opgepakt die zijn Zweedse buurman (64) heeft doodgeschoten. De man heeft zijn daad bekend. De Zweed zou hem en zijn familie vele malen hebben beledigd.

De verdachte bleek in het bezit van een 11mm pistool. Tijdens een huiszoeking zijn meer wapens gevonden ook testte de man positief op het gebruik van methamphetamine.

Het slachtoffer, een voormalig politiehondengeleider, werd levenloos met meerdere schotwonden aangetroffen in zijn huis op de ochtend van 18 juli. De Thaise buurman had, nadat hij zijn buurman had geraakt met twee kogels en gevallen was, hem geëxecuteerd door hem door zijn hoofd te schieten.

De Zweed die als acht jaar in Thailand woonde stond bekend als een lastige man. Hij maakte ruzie met andere buren, was gescheiden en hertrouwd maar ook zijn nieuwe vrouw hield het niet met hem uit en nam de benen.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Thai (42) opgepakt voor het doden van zijn Zweedse buurman (64)”

 1. Rien van de Vorle zegt op

  Moderator: Dergelijke generalisaties zijn niet toegestaan.

 2. Peter zegt op

  Dit is wederom weer het bewijs dat ook een Thai opgepakt word als hij of zij een buitenlander mishandeld of vermoord.

  Ja proces moet nog komen.

  Maar in Thailand kun je niet alles met geld of simpel omdat je een Thai bent. Velen geloven dat na jaren Thailand onterecht nog steeds. Veel kun je afkopen als het slachtoffer of familie arm is. Maar moorden nee.

 3. Jan zegt op

  Who lives by the sword dies by the sword.

  • Ger zegt op

   Iedereen is verschillend en er zijn niet alleen maar vrolijke en gezellige mensen. Iedereen verdient respect.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website