Wanneer de elektriciteit uitvalt, kan het telefoonverkeer nog tot zeven dagen doorgaan.

AIS, ’s lands grootste operator, heeft een olievoorraad van 2.000 liter, die dan wordt aangesproken. DTAC heeft generatoren en olie in gereedheid gebracht. 67 basisstations van AIS in Ayutthaya en Pathum Thani zijn uitgevallen, voornamelijk op industrieterreinen waar de elektriciteit is afgesneden. Bij DTAC zijn 60 stations uitgevallen.

AIS maakt zich geen zorgen over de hoogte van het water bij overstromingen in Bangkok, omdat alle schakelstations op hoge gebouwen staan. De netwerkcapaciteit in Rangsit en Chaeng Watthana baart wel enige zorgen. Wanneer een netwerk overbelast raakt zoals in Bang Buea Thong wordt bandwijdte toegevoegd.

www.dickvanderlugt.nl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Telefoonverkeer heeft geen last van overstroming”

  1. Peer Steen zegt op

    Maar als het water 30 cm hoog komt te staan in de huizen dan staat de aansluiting onder water. Denk zo dat dan de telefoon niet meer zal werken!

    • dick van der lugt zegt op

      Het vaste telefoonverkeer ongetwijfeld, maar dit bericht heeft betrekking op het mobiele net. Misschien had ik dat er bij moeten zetten. Er zijn in Thailand meer mobieltjes dan inwoners.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website