Een technisch probleem met schakelingen zorgt er voor dat er vandaag minder treinen rijden op de BTS Sukhumvit lijn in Bangkok, met als gevolg lange wachtrijen en overvolle treinen.

De problemen ontstonden vanochtend om 05:00 uur en zullen naar verwachting de hele dag duren. Vooral de passagiers op de Sukhumvit Lijn tussen de stations Bearing en Mo Chit hebben last van de storing, zo laat een woordvoerder van het Bangkok Mass Transit System.

Doordat passagiers naar alternatieven zoeken zijn er inmiddels ook lange wachttijden op andere stations. De vervoerder zegt dat ze pas laat in de avond de defecte apparatuur kunnen vervangen.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/hDzg6i

Video: Schakelprobleem zorgt vandaag voor lange rijen bij BTS Skytrain in Bangkok

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/gIJvmse7HrU[/youtube]

2 reacties op “Schakelprobleem zorgt voor lange rijen bij BTS Skytrain in Bangkok (video)”

  1. Sonny zegt op

    Was afgelopen januari wederom in Bangkok en naar mijn idee is het sowieso steeds drukker geworden in vergelijking met voorgaande jaren in de BTS en dan ook de hele dag door.

  2. thailandganger zegt op

    Dat het sinds de ingebruikname van de BTS steeds drukker wordt is mij ook opgevallen en ligt ook voor de hand denk ik.
    De deels uitgevoerde en nog geplande uitbreiding zal ook voor een groter passagiersaanbod gaan zorgen.

    Ik denk dat het een kwestie van tijd is dat je stations net zo vol worden als die van de skytrains in Manilla waar de mensen soms al op straat staan te wachten omdat de toegangstrappen ook al helemaal volstaan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website