Bericht van de Nederlandse ambassade in Bangkok

Are you a Thai national planning to travel to the Netherlands?

The entry restriction to the Netherlands has been extended until 15 June 2020.

For more information please visit: www.netherlandsandyou.nl/travel-and-residence/visas-for-the-netherlands/qas-travel-restrictions-for-the-netherlands

Bent u Nederlander en van plan naar Thailand te reizen?

De toelatingsrestrictie van Thailand is verlengd tot tot 30 juni 2020.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar: www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/reisadvies-thailand

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse ambassade in Bangkok

No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Reisbeperkingen tussen Thailand en Nederland”

 1. Jan zegt op

  Mijn Eva air ticket is gewijzigd van 18 naar 20 juni.
  Kan er dan al wel gevlogen worden vanaf Suvarnabumi?

  • Cornelis zegt op

   Er kan in principe ook nu gevlogen worden vanaf Suvarnabhumi, zolang het toestel maar zonder passagiers daar aankomt. Voor EVA zou dat betekenen ‘leeg’ van Taipei naar Bangkok en daar passagiers voor Amsterdam oppikken, ik hoop dat ze dat inderdaad gaan doen, want ook mijn terugvlucht staat voor (eind) juni gepland.

  • GertK zegt op

   Onze tickets voor 4 juni zijn gecanceld. Vandaag met EVA air in Amsterdam gesproken en de eerst volgende vlucht staat gepland voor 4 juli als de Thaise regering niet weer besluit om het luchtruim nog een maandje extra dicht te houden.

   • Cornelis zegt op

    Mijn ticket voor eind juni is nog niet gecanceld, maar de vlucht staat al niet meer in het schema. Dat wordt een alternatief zoeken……… Misschien voor het eerst in meer dan 20 jaar weer eens met KLM?

 2. RobHH zegt op

  Is ook bekend wanneer de quarantaine maatregelen vervallen. Mijn plan is ook om na half juni terug naar Nederland te reizen. Maar twee weken quarantaine past mij dan slecht. Dan blijf ik beter hier.

  Is daar al iets over naar buiten gebracht?

  • Cornelis zegt op

   ……Maar je hoeft toch niet in quarantaine bij aankomst in Nederland?

   • RobHH zegt op

    Ik had begrepen van wel. Maar ik laat me in deze graag van mijn ongelijk overtuigen.

    • Cornelis zegt op

     Het volgende overtuigend genoeg?

     Van de website nederlandwereldwijd.nl:
     Ik reis naar Nederland vanuit een gebied met veel coronabesmettingen. Gelden voor mij speciale maatregelen bij aankomst in Nederland?
     De Europese luchtvaartorganisatie EASA houdt een lijst bij van vliegvelden in gebieden met een hoog risico op besmetting. Vertrekt u vanaf een vliegveld in een van de genoemde landen of gebieden? Dan moet u voor vertrek de verplichte gezondheidsverklaring invullen en na aankomst 2 weken in thuisquarantaine.
     Daarnaast moet u alle gedragsregels volgen die op dit moment in Nederland voor iedereen gelden.

     Thailand/Bangkok staat NIET in de lijst van hoogrisico landen/vliegvelden, dus géén quarantaine.

 3. Archie zegt op

  Volgens alle berichten worden er geen commercielle vluchten uitgevoerd op Suvarnabumi, maar elke 2/3 dagen gaat KLM vlucht 876 om 22:30 naar Amsterdam en Lufthansa vlucht LH773 stipt om 23:00 naar Frankfurt, mijn vriend gaat vanavond med Lufthansa en verteld dat dit een gewone vlucht is, vanuit Frankfurt verbinding naar veel andere steden in Europa, gaat prima.

  • Cornelis zegt op

   ‘Alle berichten’ gaan over de inkomende passagiersvluchten die niet zijn toegestaan – er zijn vanuit de Thaise overheid geen beperkingen op uitgaande passagiersvluchten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website