De politie in Chiang Mai heeft maandag 23 personen gearresteerd op verdenking van seks met kinderen onder de 15 jaar. Onder de arrestanten bevinden zich ambtenaren, politici, een voormalige abt en een militair. 

De arrestatie vond plaats na aangifte van het Children and Women’s Protection Centre en anti-mensenhandel officieren. Zij wisten drie meisjes in de leeftijd tussen de 13-15 jaar uit een bordeel te redden. Daar werden ze door een vrouw tot prostitutie gedwongen. 

De meisjes vertelden de autoriteiten dat de mamasan klanten benaderde via Line, zo liet de politiewoordvoerder Songtham Anlapart weten. Onder de klanten bevonden zich lokale hooggeplaatste Thai uit Chiang Mai waaronder ambtenaren, lokale politici en universitaire docenten. Onder de verdachten is ook een voormalig legerofficier en een voormalig abt van een bekende tempel in de provincie.

De gearresteerden zijn na betaling van een borg van 200.000 baht vrijgelaten, maar moeten zich later verantwoorden voor een rechtbank.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/5uuTCC


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Politie Chiang Mai arresteert 23 Thaise pedofielen”

 1. Hans van Mourik. zegt op

  Hier bij ons is dit inmiddels langer dan 15-jaar een vaste bezigheid bij de vele pedofielen hier. Eveneens ambtenaren! Zij halen hun slachtoffertjes vooral van scholen, tijdens de studie uren.
  Het hoofd (veelal vrouw) werkt hier graag aan mee, en de jeugdige student durft geen nee te zeggen.

 2. colin de Jong zegt op

  Heb die praktijken vaker gezien en meegemaakt en dit is meer gebruikelijk dan uitzondering, maar niemand was thuis toen ik aan de bel trok want er waren teveel hoog geplaatste personen bij betrokken. Eindelijk gebeurd er nu eens wat. Wat een hopeloze mentaliteit en moraal op niveau.Een kennis met een beetje weed voor eigen gebruik kreeg geen borg,maar die smeerpijpen wel. Moeilijk te vinden want ken een dame uit Pattaya die de boel heeft opgelicht voor 130 miljoen en die is al 6 keer opgepakt, maar komt telkens vrij op borg, waarna ze haar naam weer veranderd. Zou verboden moeten worden,net als in elke geciviliseerd land. Dit is vragen om problemen, en water naar de zee dragen.

 3. pw zegt op

  Waar ………… zijn ……………… de ………………….foto’s? …………………!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website