De redactie ontving enkele berichten van verontruste lezers over een mogelijke bomaanslag die in Hua Hin zou plaatsvinden. Dit gerucht verspreide zich snel via social media.

Er werd zelfs al potentiële doelen genoemd zoals de Nightmarket, Market Village of de Cicada market. De onrust werd nog een versterkt door de opvallende aanwezigheid van politie en militairen in de stad en bij toegangswegen.

De politie in Hua Hin maakte daarop, via een bericht op sociale media, duidelijk dat de aanwezigheid te maken had met de ‘normale’ activiteiten rondom Songkran, zoals alcoholcontroles, veiligheid van de feestvierders en een extra controle van buitenlanders op verlopen visa.

De politie laat ook weten dat het verspreiden van valse geruchten kan leiden tot arrestatie.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “‘Onrust onder expats in Hua Hin over mogelijke bomaanslag’”

  1. Sjaak S zegt op

    Ben blij dit te lezen….mijn buurman (die ook in allerlei samenzwerings- theorieën gelooft) vroeg me gisteren: had je gehoord van de bom explosies in Hua Hin? Op Grand Market zijn bommen ontploft!

    Het is toch te gek om los te lopen….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website