De Nederlandse ambassade in Bangkok laat op haar website weten dat de consulaire afdeling beperkt toegankelijk is van 19 oktober 2015 tot en met 30 oktober 2015

In verband met onderhoudswerkzaamheden zal de consulaire afdeling in de periode maandag 19 oktober 2015 tot en met 30 oktober 2015 beperkt toegankelijk zijn.

Mocht het noodzakelijk zijn dat u in deze genoemde periode toch naar de consulaire afdeling moet komen voor een paspoortaanvraag, verklaring of iets anders, houdt u dan aub rekening met langere wachttijden. Wij bieden u bij voorbaat onze excuses aan voor het ongemak .

Verder zal met ingang van 2 november 2015 de consulaire afdeling gewijzigde openingstijden gaan hanteren. De consulaire afdeling zal vanaf 2 november 2015 open zijn voor het publiek voor allerlei consulaire handelingen van maandag – vrijdag van 8:30-11:00 uur en donderdagmiddag van 13:30-15:00 uur. Op 23 oktober 2015 is de ambassade gesloten vanwege een nationale feestdag.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “NL Ambassade: Aangepaste openingstijden consulaire afdeling”

  1. Jacques zegt op

    Waarom wordt de consulaire afdeling niet geopend in de middaguren ipv de ochtenduren. Veel mensen komen van heinde en ver en dan is het voor hun toch veel fijner om op de dag zelf zaken te kunnen doen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website