(Foto: Thailandblog)

De Nederlandse ambassade in Bangkok neemt naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in verband met COVID-19 voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van de klanten en medewerkers te waarborgen.

Voordat u naar de ambassade komt, dient u uw gezondheid te evalueren en uw afspraak te verplaatsen als u zich niet goed voelt. Bij een bezoek aan de consulaire afdeling van de ambassade zal uw temperatuur worden gecontroleerd. Klanten met een temperatuur die hoger is dan 37,5 graden Celsius zullen worden gevraagd om hun afspraak te verzetten.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw medewerking en wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

De ambassade zal u informeren indien de situatie verandert.

2 reacties op “Coronavirus: Nederlandse ambassade in Bangkok neemt maatregelen”

  1. Zwier zegt op

    Doet de ambassadeur iets aan de opruiende rassitische uitspraken van de thaise minister van volksgezondheid.
    Verwacht dit wel

    • Erik zegt op

      Hoor dat een grote NL-talige facebookgroep een klacht namens 7.000 volgers heeft gedeponeerd bij de NL ambassade in Bangkok. Hoor voorts dat enkele ambassades overleg plegen hoe dat over te brengen aan Buitenlandse Zaken van Thailand. Dat zal allemaal in keurige diplomatieke termen gaan doch reken maar dat de boodschap duidelijk zal zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website