Ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van de langst regerende monarch ter wereld plaatste de Nederlandse ambassade het volgend bericht op Facebook:

“De Ambassade van het Koninkrijk der Nederland feliciteert Zijne Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej met zijn 70-jarig jubileum als Koning van Thailand.  

Zijne Majesteit is altijd dienstbaar geweest bij het versterken van de nauwe samenwerking tussen onze twee koninkrijken. De warme relatie tussen de Koninklijke Families van onze beide Kingdoms is een hoeksteen van de Thai-Nederlandse betrekkingen, waarvan het begin meer dan 400 jaar in de tijd teruggaat.

In de afgelopen 70 jaar heeft Zijne Majesteit nauw contact gehad met vier opeenvolgende Nederlandse staatshoofden, Koningin Wilhelmina, Koningin Juliana, Koningin Beatrix en Koning Willem-Alexander.

Het jubileum van de 70 jaar geleden plaatsgevonden troonsbestijging werd in heel Thailand gevierd. Een speciale ceremonie om dit gedenkwaardig moment te herdenken vond plaats in Wat Phra Keaw “

De ambassade plaatste bij dit bericht de onderstaande fraaie foto’s:

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website