In Udon Thani doet de politie grootscheeps onderzoek naar naar menselijke botten die begraven liggen in het district Ban Pheu, op dezelfde plaats waar in 2014 het verbrande lichaam van een geldwoekeraar is gevonden. De politie heeft zestien plaatsen geïdentificeerd waar botten zouden moeten liggen. De eerste botten zijn ontdekt nadat struikgewas was verbrand.

Er is een vermoeden dat de botten afkomstig zijn van moordslachtoffers. Er zijn ook banden, brandstof, gespen, knopen en sieraden gevonden. De politie was gealarmeerd door verslaggevers van Channel 9 die een programma maakten over de moord in 2014.

Sinds de vondst zijn negen aangiften over vermiste personen ingediend. DNA-onderzoek moet uitkomst bieden, maar het hoofd van het Institute of Forensic Medicine van de Royal Thai Police zegt dat dit niet gemakkelijk zal zijn, daar het onderzoek veel tijd in beslag neemt en veel bewijsmateriaal is vernietigd. Hij wil niet zeggen hoeveel botten worden onderzocht.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website