Afgelopen woensdag bezocht de politie van Pattaya en de douane het nieuwe winkelcentrum Harbor aan de Central Road naast de Foodland Supermarkt. Er waren aanwijzingen dat in deze zaak bij de afdeling entertainment op het gebied van muziek- en film dvd’s illegale kopieën verkocht werden.

De politie ging direct door naar de zaak “Best Entertainment-Shop” op de 4e etage, waar zij niet lang hoefden te zoeken. De illegale kopieën lagen keurig gesorteerd in de schappen opgesteld. Ook bleken vele dozen vol met illegale kopieën in de opslagruimte te liggen.

De eigenaar Wasan Praprasert toonde zich verrast en deed alsof alles in zijn zaak legaal was. Hij kreeg echter te horen, dat het verboden was handel te drijven met illegale kopieën. Alles werd als bewijsmateriaal in beslag genomen. Bovendien bezat hij niet alle papieren om deze zaak te mogen runnen.

Vorig jaar speelde zich dat ook af bij Tuk Com, waarbij een aantal soortgelijke zaken hun deuren konden sluiten. Men leert kennelijk nooit!

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website