De economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Bangkok heeft wederom een interessant factsheet samengesteld. Dit keer gaat het over de Thaise markt voor elektrisch vervoer, dat aan het begin staat van een mogelijke snelle ontwikkeling.

Thailand is de tweede economische grootmacht in Zuidoost-Azië met een bevolking van bijna 70 miljoen mensen. Thailand beschikt al over een belangrijke auto-industrie en de overheid ontwikkelt plannen en (belasting)voordelen om het gebruik van elektrisch vervoer in Thailand te bevorderen.

Naast technologie en knowhow voor de elektrische voertuigen zelf, zijn er interessante mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven, die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de infrastructuur voor een netwerk van oplaadstations. Als U “E-mobility in Thailand” googelt, ziet u een aantal websites, die u een inzicht verschaffen over de huidige stand van zaken in elektrisch vervoer in Thailand.

De factsheet, die vooral informatie geeft over de plannen van de Thaise overheid kunt U vinden via deze link: thailand.nlembassy.org/actsheet-on-e-mobility-in-thailand

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse ambassade in Bangkok

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website