Zowel de eigenaar als de manager van massagesalon, annex bordeel ‘Nataree’ zijn op de vlucht geslagen voor de politie. Ze worden gezocht voor veertien overtredingen zoals commerciële seksuele exploitatie van minderjarigen, gelegenheid geven tot prostitutie en onderdak bieden aan illegale migranten. Een Thaise rechtbank gaf dinsdag toestemming voor hun arrestatiebevel.

Chayut Marayat, adjunct-hoofd van de politie in Bangkok laat weten dat de eigenaar gebruik maakte van een zetbaas om zo buiten schot te blijven. De vergunning voor het bedrijf staat op naam van de manager, die tevens de kuierlatten heeft genomen.

Bij de massagesalon, gevestigd aan de Ratchadaphisek Road, werd op 7 juni een inval gedaan door de politie na een tip. De agenten arresteerden 121 prostituees, waaronder 77 illegale buitenlandse vrouwen uit Myanmar en enkelen minderjarigen. Uit de kasboek bleek dat het bedrijf flink betaalde aan ambtenaren en politie-agenten om zo met rust te worden gelaten.

Na de inval zijn vijf werknemers aangehouden op verdenking van mensenhandel en het onderdak bieden aan illegale migranten.

5 reacties op “Eigenaar en manager massagesalon Nataree vluchten voor politie”

 1. John Chiang rai zegt op

  Dat mensenhandel en het onderdak bieden aan illegale buitenlanders bestraft moet worden is voor iedereen begrijpelijk. Alleen betwijfel ik of de corrupte ambtenaren en politie- agenten die behoorlijk mee verdienden, met de zelfde intensiviteit vervolgd worden. Hier moet vaak de ene corrupte de andere controleren,zodat het eigenlijk aan schijnheiligheid niet te toppen is.

 2. Rens zegt op

  En de politieagenten en andere ambtenaren die hier tegen betaling de andere kant opkeken, die gaan naar een “inactieve functie” zoals dat zo mooi heet. Vervolging en of een veroordeling van dit soort afzetters / profiteurs volgt zelden.

 3. ton Donders zegt op

  De echte daders zijn ervandoor. De slachtoffers worden veroordeeld en/of uit het land gezet.

 4. chris zegt op

  Vandaag meldt de immigratiedienst dat de twee gezochte mannen nog steeds in Thailand zijn. Dat komt dan omdat zij niet via een van de officiele wegen en met hun eigen paspoort het land hebben verlaten, denk ik dan snel. Blijkbaar heeft de immigratiedienst nog nooit van illegale manieren gehoord om Thailand te verlaten (duizenden kunnen je vertellen hoe je dat doet) en ook nog nooit van vervalste paspoorten (en dat kan ik me echt niet voorstellen)

 5. Kees zegt op

  Uit de kasboek bleek dat het bedrijf flink betaalde aan ambtenaren en politie-agenten om zo met rust te worden gelaten.
  En wat gebeurt er met die ambtenaren en agenten?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website