Het lange wachten voor alle fans van de legendarische Amerikaanse soulband Earth, Wind & Fire (EWF) word eindelijk beloond. Op 2 april aanstaande treedt EWF voor een ongetwijfeld vol huis op in de Impact Arena, Muang Thong Thani.

EWF bestond vorig jaar 40 jaar en was vooral in de jaren zeventig populair met hun kenmerkende muziek waarin elementen van Afrikaanse muziek, Latijnse muziek, funk, soul, jazz, pop,  rock en nog wel andere genres te horen is. De band staat nog steeds bekend om het dynamisch geluid van hun blazerssectie, hun energieke live-optredens en de geweldige zang van Phil Nailey.

Meer dan 90 miljoen albums zijn er van EWF wereldwijd verkocht met O.A. de supernummers “September” and “Fantasy”, die ook zeker in Bangkok ten gehore zullen worden gebracht. Zeker ook zal hun nieuwste nummer “Guiding Lights” te horen zijn. Van dit nummer, dat in november 2011 werd uitgebracht, wordt nu al gezegd, dat het misschien wel hun beste nummer ooit is.

Kaarten voor dit concert zijn nu al verkrijgbaar voor 2000, 3000 of 4000 Baht via www.thaiticketmajor.com  Wacht niet te lang want men men verwacht een uitverkocht huis.

Als u nog in Nederland bent, hoeft u uw reisplan naar Thailand niet aan dit optreden aan te passen. Earth, Wind & Fire heeft in de loop der jaren regelmatig Nederland aangedaan en ook dit jaar is dat weer het geval. Later in april zullen de bandleden nog optreden in Tilburg, Weert, Hilversum en Den Haag.

Hoe dan ook, voor de fans: heel veel plezier!
 

1 reactie op “Earth, Wind & Fire in Bangkok”

  1. cor verhoef zegt op

    Earth Wind and Fire in Weert (L)? En tijdens diezelfde toernee in Bangkok.

    Het toerneeprogramma bestaat dus op zijn zachtst gezegd uit pieken en dalen.

    02 April: Impact Arena, Bangkok, Thailand (piek)

    26 April Zaal Strontzicht, Weert, Nederland (dal)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website