Een 57-jarige Duitse vrouw is zaterdagochtend dood aangetroffen na een sprong van de 24e verdieping van een luxe appartementencomplex in de wijk Pathumwan in Bangkok. De vrouw had kort daarvoor ruzie met haar echtgenoot.

Haar lichaam werd gevonden in een plas bloed in de buurt van het zwembad op de zesde verdieping, van een 30 verdiepingen tellende condominium op Soi Mahadlek 2 in het Lumpini gebied, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Haar man Rudolf B. (70) die als advocaat in Bangkok werkt, vertelde de politie dat hij en zijn vrouw 3 jaar in de flat woonde. Het echtpaar zijn beide directieleden van Antorum International, een bedrijf dat internationale investeerders in commercieel vastgoed bij staat.

Voor het incident was het echtpaar uit eten gegaan en dronken wijn. Op weg naar huis kreeg het stel ruzie. De vrouw had toen gedreigd zichzelf wat aan te doen. De echtgenoot nam dat niet serieus omdat ze te veel gedronken had. Eenmaal in de condo liep de vrouw direct door naar het balkon en zei dat ze zou springen. De man dacht nog steeds dat het een loos dreigement was, totdat ze daadwerkelijk sprong.

De politie onderzoekt de zaak, zal camerabeelden opvragen en getuigen horen. Het lichaam van de vrouw  is voor onderzoek van een forensisch instituut gestuurd.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website