Duitse expat (55) verdrinkt op Koh Chang

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags:
14 augustus 2016

Een 55-jarige Duitse expat is zaterdag op Koh Chang verdronken nadat hij in het water was gegaan om zijn zoontjes terug te halen die te ver de zee in waren gegaan. 

Het slachtoffer ging het water in aan het Khlong Phrao strand omdat zijn Thaise vrouw zich zorgen maakte om haar twee zoontjes die te ver uit de kust aan het zwemmen waren, zo laat een agent van de toeristenpolitie weten.

Tijdens het zwemmen, raakte de man uitgeput en ging kopje onder. Zijn vrouw belde direct om hulp naar het hotel waar de familie logeerden.

Reddingsdiensten brachten de man naar het Koh Chang International Clinic, daar werd zijn doods geconstateerd. De twee zonen konden veilig naar naar de kust zwemmen.

De politie denkt dat de man tijdens het zwemmen uitgeput raakte door gezondheidsproblemen. Wel waren er flinke golven en was de zee erg onstuimig.

De Duitser en zijn familie reisde met een gehuurde auto van Bangkok naar Nakhon Ratchasima om vrienden te bezoeken. Het hotel waar ze verbleven had eerder al een rode vlag op het strand geplaatst, om zo toeristen te waarschuwen niet de zee in te gaan vanwege de hoge golven en de sterke stroming.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Duitse expat (55) verdrinkt op Koh Chang”

  1. Victor zegt op

    Diep triest maar je kinderen laten zwemmen ondanks een rode vlag op het strand is indirect vragen om ellende.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website