Maandagavond om 17.00 uur plaatselijke tijd zijn drie Thaise voetgangers gewond geraakt waarvan één ernstig, nadat ze door de pick-up truck van een dronken politie-agent zijn aangereden in het district Muang (provincie Trat). Een meisje van 10 jaar ligt met zwaar hoofdletsel op de intensive care van een plaatselijk ziekenhuis. De vader van hetkind raakte ook gewond maar niet ernstig.

De agent van de Border Patrol Police Company 117, reed met hoge snelheid in zijn Isuzu pick-up toen hij slipte en tegen een betonnen pilaar van de brug over het kanaal in Ta Prik botste. De truck gleed vervolgens van de weg af en raakte drie voetgangers: twee mannen en een 10-jarig meisje, die op de brug stonden. Een vierde persoon die op brug stond te vissen kon net op tijd wegduiken.

De pick-up truck beschadigde ook twee andere voertuigen die langs de weg geparkeerd stonden. Door de regen was de weg glad geworden.

Op de foto: De schoentjes van het 10-jarige meisje zijn de stille getuigen van het drama.

6 reacties op “Dronken Thaise politie-agent rijdt drie voetgangers aan”

 1. Khun Peter zegt op

  Ze zeggen wel eens met boeven van je boeven. Dat hebben ze in Thailand iets te letterlijk genomen. Daar krijgen criminelen de keuze: Het gevang in of een politie-uniform aan….

  • Henk zegt op

   Peter ik ben blij dat ze dat niet in Nederland doen,want dan werd het een hele grote puin hoop denk ik. haha

  • Ger zegt op

   vandaag in het nieuws (Bangkok Post ) nu we het over foute agenten hebben alhoewel deze al met pensioen was ( 52 jaar ! ) : retired Pol Lt Col Banyin

   Police arrested former deputy commerce minister Banyin Tangpakorn in Nakhon Ratchasima province on Tuesday morning for the alleged premeditated murder of construction tycoon Chuwong Sae Tang last year

 2. peter zegt op

  Ga niet vaak meer uit. Laatste twee weken midden op de dag ergens gegeten. Drie Thai van een jaar of veertig maken veel lawaai en zijn straal bezopen. Even later rijden ze weg in twee verschillende auto´s. Niemand kijkt op of om.
  Week terug ook in restaurant krijgen man en vrouw ruzie. Hij kan niet meer op zijn benen staan en op weg naar zijn auto valt hij twee keer op de grond. Maar rijdt vervolgens wel weg in zijn pickup.

 3. Leny zegt op

  Heel veel sterkte voor fam maar vooral voor het meisje.

 4. john zoet zegt op

  en natuurlijk krijgt de politie agent de schuld.
  als dat kind niet op de brug had gestaan was ze nooit gewond geraakt.
  en die auto’s met die andere mensen stonden gewoon in de weg
  de thaise denkwijze Jammer genoeg


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website