Vanochtend is er een enorme brand uitgebroken bij een 10-verdiepingen tellend appartementengebouw op Soi Narathiwat 18 op Sathorn Road  in Bangkok. Er zijn zeker twee doden en vijf gewonden gevallen. Mogelijk zijn er meer slachtoffers.

​​Het vuur werd ontdekt op de derde verdieping en verspreidde zich snel naar de bovenste verdiepingen. Verschillende brandweerwagens arriveerden snel, maar de brand was moeilijk te blussen.

Een aantal bewoners op de bovenste verdiepingen hangen uit de ramen en schreeuwen en zwaaien om hulp. De brand ontstond om ongeveer 10:50 uur, de brand is inmiddels geblust.

Politiehelikopters zijn opgeroepen om mensen te redden. Reddingswerkers zeiden dat de zevende verdieping van het gebouw is ingestort als gevolg van hitte.

[youtube]https://youtu.be/04TNExmeNiw[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Twee doden bij enorme brand condogebouw Sathorn Road in Bangkok”

  1. Fransamsterdam zegt op

    Een filmpje van 2 minuten, met een vrolijk muziekje aan het eind.
    Gelet op de in onze ogen primitieve infrastructuur en de soms wat laconieke houding van Thai en toeristen met betrekking tot veiligheidsvoorschriften, valt het aantal branden eigenlijk wel mee.
    .
    https://youtu.be/UtUhpLmAjm4


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website