Lezersvraag: Ladyboys, wat zou u doen?

Door Gringo
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
2 augustus 2013

Beste lezers,

Over de geneugten van een verblijf in Thailand wil ik het niet hebben, voor Thailandbloglezers genoegzaam bekend. Voor een enkeling echter wordt het genoegen soms verstoord door een onaangename gebeurtenis, soms door pech, naïviteit, onwetendheid of – niet zelden – domheid.

Eerder deze week was ik in gesprek met een Engelse vriend, die mij het volgende vertelde: “’s avonds laat stap ik in een Bahtbus op weg naar mijn appartement. Mijn medepassagiers zijn een wat oudere Farang en twee voor mij onmiskenbare ladyboys. De “dames” zijn aardig tegen de oude man, kwebbelen wat met elkaar en zie de man verbaasd, maar vol verwachting naar zijn score van twee mooie meiden kijken.

Ik was er vrijwel zeker van, dat de man geen idee had, dat hij met twee mannen op stap was, In plaats van een vrolijke nacht kon hij wel eens misschien letterlijk, maar zeker figuurlijk leeggezogen worden. Ik dacht, ik moet een praatje met die drie aangaan om die man in ieder geval duidelijk te laten merken, dat hij met ladyboys op stap was. Ik heb het toch niet gedaan, maar daar heb ik wel een beetje spijt van. Wat vind jij ervan?”

Ik zei hem, dat ik wat dat betreft een duidelijk standpunt heb. Je hebt goed gehandeld, bemoei je er niet mee! De man had het kunnen of moeten weten, maar, zoals we allemaal weten, “liefde”, zeker in Pattaya, maakt blind. Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten. Had je je er namelijk wel mee bemoeid, liep je mooi de kans, dat de twee ladyboys jou zouden aanvallen of iets dergelijks.

Wat vind de lezer ervan? Heb ik gelijk of moet je een buitenlander, die in jouw ogen de mist ingaat, waarschuwen voor mogelijke ellende?

Gringo


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Ladyboys, wat zou u doen?”

 1. Ad Herfs zegt op

  Sorry, maar iedereen weet wanneer hij te doen heeft met een ladyboy.
  Het wordt tijd dat de mensen toegeven, dat hetero mannen toegeven, dat zij ladyboys
  opwindend vinden. Gay valt niet op shemales. Die onzin van ” ik ging naar bed met een Thaise vrouw, maar het was een kerel, moet eens afgelopen zijn. Hypocriet, leugenachtig, burgelijk etc.
  Ieder zijn heug en meug. Doe normaal en wees eerlijk. Ladyboy: shorttime: uitproberen.
  Longtime: liever niet.

 2. BA zegt op

  Niet mee bemoeien.

  Als je zelf beiden al als ladyboy herkent dan is de kans groot dat de man dat zelf ook wel wist.

  Verder kan het ook nog zijn dat de man speciaal op zoek was naar ladyboys. Er is onder de buitenlanders in Pattaya ook een groot publiek voor ladyboys. Ze hebben niet voor niks een straatje wat boystown genoemd word.

 3. Martin zegt op

  Gewoon niet mee bemoeien, toen ik begin dit jaar in Bangkok was heb ik ook diverse keren met een ladyboy een nachtje doorgebracht, echt topper! Like it! xx

 4. Peter Holland zegt op

  Ik zou helemaal niets doen, ten eerste om dat 99.9% van de mannen dondergoed weten dat ze met een ladyboy meegaan, en ten tweede, je moet je niet met zaken van iemand anders bemoeien, hoe vaak is goed bedoelde hulp al niet slecht afgelopen voor de de ‘hulpverlener’
  In dit geval loop je het risico dat beide partijen,de aangeschoten farang en de ladyboy, kwaad kunnen worden, nou dan heb je de poppen aan het dansen!! geloof me.
  Iedereen lekker laten gaan is mijn motto en niet mee bemoeien.

  Ad Herfs van het verhaal boven aan slaat overigens de spijker op zijn kop

 5. ron zegt op

  Gewoon niets ondernemen. Als jij in hetzelfde geval zit zeggen ze ook niets. Pattaya is een stad waar de vrouwen en ladyboys zitten om hun verdienste dus liefde zonder geld is niet mogelijk.

  Om nu een ladyboy als een soort product te beschouwen is ook verkeerd. I ben met ene ladyboy maar niet zo een barmeid. Voor mij is ze een vrouw.

  Daarbij is boystown een straatje voor gay liefhebbers.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website