Twee jaar geleden hebben wij kennis gemaakt met Wesley Groenewegen, ja de zoon van Jeroen Groenewegen. De man achter het succes van Say Cheese in Hua Hin. Jeroen hoeft zich niet meer te bewijzen, alleen zorgen dat het altijd maar gezellig is en lekker eten etc.

Twee jaar terug kwam zijn zoon Wesley voorgoed naar Hua Hin om zich daar te vestigen. Samen met Pa zaken doen. Mooie plannen. Ze doen ook wel samen zaken, maar Wesley heeft heel veel tijd nodig voor zijn eigen hobby, n.l.: Een leuke plek voor jongeren om eens sportief uit je dak te gaan (ook voor ouderen).  17 Knots – Kite Surfing, Food & Sunbeds

We beloofden Wesley toen, als we terug zijn in Hua Hin dan komen we eens kijken. Dat hebben we gedaan. Nou onze rit er naartoe was al leuk, want we reden met onze motorbike over de oude weg richting Chaam. Wat heel erg leuk was om eens een keer niet over de grote snelweg te moeten rijden en sloegen op een grote kruising, daar waar de weg smaller werd, rechts af naar de grote weg. Vandaar zijn we een stukje terug gereden naar Hua Hin totdat we aan de kant van de weg het bordje zagen Tassanee Beach.

Daar waren we dan. Een leuk klein resort met leuke huisjes (de droom van Wesley, of Jeroen) om die ooit eens over te nemen. Daar de motorbike geparkeerd en toen het strand op. We werden er vriendelijk begroet door de verraste Wesley.

We keken onze ogen uit. Wat een leuk strandje, gezellig, nog ietsje rommelig van het oudejaarsfeest wat daar op strand was geweest. Een leuke zelf gebouwde bar op het strand en een keuken in dezelfde stijl. De sfeer vonden wij heel leuk, we hebben het gelijk bestempeld als “Het Bounty strandje“ van Wesley. Samen met een Thaise vriend is Wesley daar lekker bezig, geholpen door Wesley ’s vriendin als ze vrij is.

We hebben het kitesurfen bekeken onder het genot van een drankje, vanuit de bar. Prachtige sport. Jammer maar daar zijn wij te oud voor (72 jaar). Voor ons is het een geweldig strandje. Ook zonder te Kitesurfen zouden we ons daar zeker goed vermaken

We kunnen het aanraden voor jong en voor oud, want het strand is fijn, je kan er lekker eten en drinken, er zijn ligstoelen en er is zon (bijna 100 % – grapje). Als je van deze sport houd of je wilt het leren is dit ook een geweldige plaats. Nogmaals, het lijkt alsof het en privéstrand is.

Voor de jeugd is het zeker heel erg leuk als ze in de buurt zitten om daar lekker te kitesurfen met ondergaande zon en daarna een lekker feestje op het strand. Er is zelfs af en toe live muziek.

Als je van strand houdt met kitesurfen er bij, helemaal te gek! Wesley veel succes. We komen aan het eind van het jaar zeker weer een keer langs.

Ruud en Corry Louwerse

Kijk eens naar Facebook: 7Knots – Kitte Surfing, Food & Sunsed en naar www.17knotskitesurfcenter.com/ voor informatie en om te zien hoe je moet rijden

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Sportieve en gezellige attractie tussen Hua Hin en Chaam: 17 Knots Kite Surfing”

  1. Matthieu Hua Hin zegt op

    Ben geen kite surfer maar vind het zeker 1 van de meest relaxte en mooie stranden in de omgeving van Hua Hin, met Wesley als perfecte gastheer!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website