Ouderwets toch weer Prachuap Khirikhan provincie

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Advertorial, Lezersinzending
12 juni 2018

Vakantie begint al, vaak onbewust, op het internet. Je leest of hoort over het land en je gaat eens rond Googlen en zoeken. En dan, stapsgewijs, kom je met een goed resultaat voor de volgende vakantie. Maar welke stap neem je?

Tijdens de zoektocht op het internet merk je al snel dat het ene foto’tje nog mooier is dan de ander. Ook zal je merken dat je constant met berichtjes ge-pushed wordt om snel te boeken. Blijf kalm! Stel jezelf eerst een basisvraag ‘gaan we naar Thailand om te relaxen of om veel te zien?’

In het begin wilde wij altijd veel van het land zien dus kozen we een paar keer voor een rondreis maar tegenwoordig vinden we het fijn om te relaxen. Met relaxen bedoel ik dat we 1 plek reserveren meestal 2 maanden en dan zelf tripjes maken. Zo hebben we een eigen plek, waar we ons thuis voelen terwijl we toch weer nieuwe dingen van het land ontdekken.

Om een goede basis plek te kiezen putte wij uit onze ervaring van de gemaakte rondreizen in Thailand. Zo beantwoordde wij de vraag ‘waar was het fijn?’ Chiangmai en omgeving was prachtig maar wij willen liever dichtbij strand zitten. De provincie Phrachuap Khirikhan ligt aan zee. met goede Westerse faciliteiten en vriendelijke Boeddhistische bevolking. Een voor de hand liggende keuze voor vakantie dus.

Locaties in deze provincie zijn onder andere Hua Hin, Pranburi, Prachuapkrikhan stad en Cha-am. Prima locaties om een paar maanden te overwinteren. Om hierover meer te lezen kijken wij graag op een Nederlandse website: www.overwinteren-in-thailand.nl Dan lezen wij over het gebied en daarna, op een overzichtelijke manier, de accommodatie. Wij krijgen vaak snel antwoord op onze vragen en zij hebben een organisatie ter plaatse. Zo kregen wij vorig jaar een nieuw kledingsrekje tijdens ons verblijf in Cha-am. Wij lijken ouderwets, in deze maatschappij waarbij iedereen alles zelf doet, maar wij boeken toch elk jaar weer op deze manier via het internet. Ook de gezelligheid zorgt ervoor dat wij ons thuis voelen tijdens onze vakanties.

Ingezonden door Carla

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Ouderwets toch weer Prachuap Khirikhan provincie”

  1. Hans Bos zegt op

    Cha Am ligt in de provincie Petchaburi.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website