Lezersinzending: Het identificeren bij ICS

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
19 oktober 2019

Ik wil toch nog reageren op het onderstaande topic, betreffende het identificeren bij ICS, daar deze topic al gesloten is.

 

https://www.thailandblog.nl/lezersvraag/lezersvraag-betreft-identificatie-voor-creditcard/

Vandaag staat er in de Financiële Telegraaf het volgende:

“Creditcardhouders van International Card Services (ICS), een dochteronderneming van ABN AMRO, moeten zich opnieuw identificeren….
Voor de identificatie heeft ICS koeriersbedrijf AMP in de arm genomen.”

Dus AMP is wel degelijke een geloofwaardige partij in deze.

https://www.telegraaf.nl/financieel/896349628/creditcardhouders-ics-langs-de-meetlat

Ingezonden door Bertje


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersinzending: Het identificeren bij ICS”

 1. Derk zegt op

  Ga hier niet op in is namelijk een phishingbericht

 2. frans zegt op

  Ik was degene die hieromtrent vragen had gesteld. De algemene teneur van de antwoorden was dat het phishing zou zijn. Dit was en is het zeker niet , zie nu ook dit bericht.

  Ik heb via de telefoon contact gehad en mijn situatie uitgelegd aan ICS. Gepland weer in Nederland eind April volgend jaar. Enige tijd later kreeg ik een mail van ICS dat ik over enkele maanden een nieuw verzoek tot identificatie zal krijgen, maar dit on line kan afhandelen. Tot die tijd kan ik mijn creditcard gewoon blijven gebruiken.

  • K.F. zegt op

   Ook al is het echt, moeten de communicaties duidelijk herkenbaar zijn als echt. Ik heb onlangs nog een Phishing mail ontvangen van ‘ICS’. Dit soort berichtgeving stimuleert het aantal Phishing pogingen. Ik wil liever een geblokkeerde kaart dan intrappen van een Phishing poging.

 3. Jan zegt op

  Ik heb net als zo velen vaak phishing in mijn spam box. Nu er zo’n bericht verschijnt kun je er donder op zeggen dat er nog veel meer komen. Ik zou zeggen ICS zorg dat de identificatie binnen jullie eigen beveiligde site moet gebeuren en niet klikken op een link in een mail of het beantwoorden van een mail. Dit zijn nl de meest makkelijke methode voor phishing boeven om een trojan of andere zaken op je pc achter te laten. Dus wees reageer nooit op een mail jr krijgt van alle officiele instanties altijd gewone post om dit soort zaken te regelen of binnen een beveiligde site van hun.

  groet
  Jan


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website