Tony’s Memorial Celebration in Jomtien

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: , ,
21 februari 2014

Deze week, donderdag, is definitief afscheid genomen van Tony. Opvallend hoeveel mensen Tony nog gekend hebben. Een afscheid zonder Tony want hij was reeds eerder gecremeerd en naar Nederland teruggekeerd, waar in Oudemirdum een kerkdienst gehouden werd.

In Jomtien werd de afscheidsdienst in The Baptist Conference gehouden, dit gebeurde omdat alleen zondags in het Royal Twins Palace Hotel een zaal beschikbaar is voor de Encounter Church, waar Tony graag kwam. Verschillende sprekers en voorganger Allan schetsen zijn leven zonder een morele uitspraak daarover te doen.

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering. Belangrijk is niet alleen de weg die je gaat, maar ook het spoor dat je achterlaat.

Aan de hand van foto compilaties kon je het leven van Tony volgen met op een gegeven ogenblik zijn kenmerkende tatoeages. De indrukwekkende dienst werd begeleid door een Filipijnse band.

Een zin die bij mij bleef haken, was: “Salvation belongs to God!”

R.I.P. Tony


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Tony’s Memorial Celebration in Jomtien”

 1. Roland zegt op

  Ik heb de man nooit gekend maar dit adieu heeft indruk op me gemaakt.
  Inderdaad, in de dood zijn we allen gelijken.
  Dan is het alleen nog wachten op oordeel van de almachtige.
  Alleen Hij kan oordelen, de levenden en de doden.
  Adieu Tony…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website