Nee, dit wordt geen ranzig verhaal. Alhoewel? Een traditionele Thaise massage is heerlijk en goed voor geest en lichaam. Daar hoeft niemand van overtuigd te worden. Toch is de omgeving en de locatie ook wel belangrijk voor de beleving. Hoezo? Dat ga ik je even uitleggen.

Discotheek Lucifer

Omdat ik het meestal wel leuk vindt om met mijn lief te dansen, zijn we richting Walking Street gelopen. Na wat gelegenheden te hebben bezocht even bij discotheek Lucifer naar binnen gewipt. Goede sfeer, leuke muziek en de voetjes van de vloer.

Toiletheren op het herentoilet

Maar als je er van boven wat ingooit, moet het er beneden ook weer uit. Dus een bezoekje aan het herentoilet aldaar. Nu hebben wij in Nederland toiletdames die er voor zorgen dat alles fris blijft en ordelijk verloopt, in Thailand hebben ze ook toiletheren.

Op Koh Samui in de bekende Reggaebar was ik al eerder in aanraking gekomen met het fenomeen toiletheren. Deze heren reiken je keurig netjes na de plasbeurt – na het plassen handen wassen – een handdoekje aan en eventueel een koud verfrissingsdoekje. En ik moet zeggen dat ik dat niet vervelend vindt. Ze ontvangen hier natuurlijk graag een ‘tip’ voor. En met 20 baht zijn zij ook weer tevreden. Tot zover niets bijzonders.

Bizarre extra service

Ook in discotheek Lucifer zijn er toiletheren. Maar deze hebben een bizarre extra service bedacht. Alles voor het geld moet je maar denken. Wanneer je rustig voor de pisbak met je jongeheer in de hand je overtollige bier staat te lozen, komen ze achter je staan en gaan ze je nek en schouders masseren.

Nu ben ik gek op een Thaise massage, maar bij voorkeur niet als ik sta te plassen. Dat zijn handelingen die ik graag met enige privacy en zonder handtastelijkheden van een Thaise man vervul. Al vrij snel bedankte ik hem voor zijn diensten en beloofde ik hem een fooi indien hij er direct, maar dan ook onmiddellijk, mee zou stoppen. Dat is waarschijnlijk tevens het succes van deze service. Je weet niet hoe snel je wat moet bedenken om hem te laten stoppen. Een fooi in het vooruitzicht stellen, werkt dan altijd goed bij een Thai.

Happy end

Dus als iemand mij vanaf nu vraagt, wat is een ‘Thaise massage met een happy end’? Dan antwoord ik: “een massage die heel snel afgelopen is, tenminste op het herentoilet van discotheek Lucifer in Pattaya”.

– Herplaatst bericht –

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

20 reacties op “Thaise toilet massage met ‘happy end’ in Pattaya”

 1. Robert zegt op

  Dit doen ze wel vaker in Azie, met name in China maak ik het vaak mee. Is in ieder geval niet typisch Thais of zo. Even raar de eerste keer, maar went snel.

  • Hans van den Pitak zegt op

   In de regel ben ik dol op knappe heren die aan mij zitten, maar wanneer ik plaats sta te maken voor de volgende Heineken, Tiger, Lao of wat dan ook, wil ik dat op mijn gemak doen en zonder gedoe aan mijn lijf. Dit toiletherenverschijnsel heb ik op mijn binnelandse reizen bijna overal mee gemaakt in de disco’s die ik daar dan dagelijks bezoek. Ik geef direkt aan dat ik daar niet van gediend ben, en een fooi komt er alleen als er na het handenwassen een schone droge handdoek of iets dergelijks wordt aangeboden, in plaats van een of andere warme, kleffe lap. Maar dat is nooit het geval. Dus dat spaar ik dan weer uit . En op jaarbasis loopt dat aardig op. Een half ticketje of zo. ik bedoel natuurlijk van Bangkok naar Chiang Mai.

 2. Ferdinand zegt op

  17 jaar geleden, eerste bezoek aan Thailand. 2e avond naar discotheek Hollywoord. Moet nodig naar de wc.Staan 10 man personeel die terwijl je met je plasser in de hand staat nje bovenbenen beginnen te masseren. Haast in mijn broek gez… enorm geschrokken, weggerend en werk afgemaakt op het damestoilet.
  Nu zoveel jaren later geleerd dat je ook gewoon nee kan zeggen en durf weer gewoon te plassen. Kan er nu om lachen en blijft leuk verhaal.Wel waarschuw ik vrienden uit NL als ze voor het eerst op bezeoek komen. Natte broek blijft vervelend.

 3. Danny zegt op

  Ik kom ook al meer dan 20 jaar in Thailand, en ik verzeker je dat die service toen ook al bestond (Marine disco Pattaya) note bene 100 meter verder dan de Lucifer.In durf niet te zeggen of ze dit nogsteeds doen in de Marine disco?In de Tony’s doen/deden ze ook veel moeite voor een tip. Deze service wordt vooral in discotheken toegepast, want ik heb het in meerdere disco;s in Thailand meegemaakt. Om nou te zeggen dat ik er gecharmeerd van ben/was ??? Niet echt

  • edo zegt op

   dit afgelopen maart mee gemaakt in marine disco gelijk duidelij gemaakt dat ik hier niet van gedient was. Ben daarna nog paarkeer op toilet geweest geen last meer van ze gehad

 4. chris zegt op

  heb het ook al verschillende keren meegemaakt, in China maar ook hier in Thailand.
  Heb er absoluut geen probleem mee. En ik ben niet homosexueel.

  • Marc Otten zegt op

   Ik heb het ook meegemaakt in een bar (met live muziek) vooraan rechts bij Soy Cowboy in Bangkok. Maar dat was wel na het plassen, tijdens het handen wassen. Schouders en nek massage. Hierbij knakken ze ook je nekspieren. Dat vond ik overigens niet zo prettig. Probleem is dat als je veel drinkt je ook veel naar het toilet moet en ik had geen zin om steeds weer gemasseerd te worden. Dus heb ik de masseur bij mijn volgende bezoeken verzocht mij niet meer te masseren, wel kreeg ik keurig een schoon koud handdoekje van hem na het handenwassen zodat hij zijn fooitje toch wel kreeg. Mijn vriendin is er niet naar het toilet geweest, dus ik weet eigenlijk niet of er op het damestoilet een mannelijke of vrouwelijke masseur aanwezig was.

 5. HenkW zegt op

  Ik heb het ook meegemaakt. In Phitsanulok, 2002. Hoe die disco heette weet ik niet meer. Schrok me te pletter. Was er heen gegaan na mijn verzoek aan de balie van het hotel of er nog wat te beleven viel. Nu dat was er. Met z’n drieen op een bromfiets naar de locatie. We hebben wel heel erg veel pret beleefd, maar ik heb iets tegen mannenmassage. Ben al wel oud natuurlijk en om midden in de nacht dat te beleven was erg apart maar de muziek n show was goed Entree p.p geloof ik zo’n 20 baht.

  • Hans van den Pitak zegt op

   Ik denk dat dat disco Picasso was.

 6. Hans van den Pitak zegt op

  Ik heb het nagevraagd bij een Thaise vriend. Die mensen moeten de eigenaar van de discotheek betalen voor de pacht van de WC. Als de pacht er uit is begint pas het inkomen te lopen. Hetzelfde verschijnsel heb je in Nederland bij portiers van disco’s en zo. Die staan met de hand op als je weggaat en doen vervelend als je niets geeft. Zeg ik altijd: “Heb ik jou gevraagd om hier te komen staan” Moet je natuurlijk niet doen wanneer je de volgende dag terugkomt, want dan kom je er niet in.

 7. luc.cc zegt op

  heb dit ook ooit mee gemaakt in Bkk, als er voor de eerste maal was.
  Mijn vrouwke (toen vriendin) zei dat het gebruikelijk is in sommige restaurants-disco’s.
  De volgende maal dat ik naar toilet ging, gewoon naar de dames WC.
  Ik moest die knuffelhanden van die Khatoey niet hebben.

 8. BA zegt op

  Dit doen ze in bijna elke grote disco, niet alleen Pattaya maar bijvoorbeeld ook in de Isaan. Hier in Khonkaen doen ze het ook op de WC.

  Normaal geen moeite mee, zoveel stelt het niet voor. De enige die me altijd bijgebleven is, is de Candy Shop in Pattaya. Daar vallen ze je niet lastig als je staat te pissen, maar er staat bij de spiegel een soort kraker. Nadat je je handen wast neemt die je nog even onderhanden en zo ongeveer al je botten worden gekraakt, werkt aardig ontnuchterend 🙂

 9. cokvandenbaard zegt op

  De allereerste keer in Phuket heb ik dat ook mee gemaakt. Ik schrok me kapot. Plassen dat ging opeens niet meer. Tot overmaat van ramp, heb ik die kerel 500 bath gegeven. Ik denk dat die beste man nu nog staat te buigen. We hebben er later wel om gelachen. Toen kende ik de waarde van de bath nog niet….. Beetje duur om te leren.

 10. ruud NK zegt op

  Gewoon bij het binnen komen van het toilet met je hoofd schudden. Werkt bij mij bijna altijd. Je gezichtsuitdrukking is hierbij ook belangrijk. Slechts een enkele maal moet ik zeggen dat ik het niet wil. Kom het eigenlijk over geheel Thailand wel tegen. Geef ook geen enkel bathje.

  Dat met mijn hoofd schudden doe ik ook op mijn fiets als er tegenliggers aan komen. Wordt bijna altijd begrepen, en zo niet dan wordt naast het pad gereden of wordt er gestopt. Ik ga echt niet naar rechts als ik op mijn fiets zit.

 11. Evert zegt op

  Vreselijk. Ben ik niet van gediend en ik heb het nog nooit meegemaakt in Thailand

 12. theo B zegt op

  in surin in een thaise disco is mij dit ook overkomen
  een bijzondere ervaring bedoelt om nog meer te eeten en te drinken deze pitsstop!!!

 13. Ernst@ zegt op

  Ik heb het ook een paar keer meegemaakt en daarom ga ik tegenwoordig naar een dicht toilet waar je kan zitten, probleem opgelost.

  • Jacques zegt op

   Die moeten er nou wel net zijn in dat soort gelegenheden. Vaak is hier al over nagedacht en ontkom je niet aan dit soort wangedrag, want de tent uit lopen en naar een deugdelijk toilet zoeken is een stap te ver denk ik. Ik maakte bij de entree altijd gelijk duidelijk dat ik niet van dit soort diensten gediend ben en dat werd wel gerespecteerd c.q., gedoogd, want echt weten wat er gedacht werd op mijn manier van aanpak zal mij niet worden medegedeeld en dat is maar goed ook.

 14. Frank zegt op

  zal in gay discotheken niet voorkomen denk ik? Anders is er niemand op de dansvloer.

 15. henk zegt op

  zo komt splinter door de winter
  top verhaal


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website