Zo maar… een plaatje uit Playboy Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags:
13 juli 2015

Natuurlijk kent elke farang de Playboy in eigen land. Als we de maandelijkse uitgave kochten, deden we dat niet vanwege de mooie naakte dames, maar voor de interessante verhalen, toch?

Nou ik niet, hoor! Ik heb de Playboy nooit gekocht, maar kwam wel een half uur eerder op mijn afspraak bij de kapper om de Playboy door te bladeren. Voor die mooie verhalen had ik dan geen tijd meer over.

Ook Thailand heeft zijn eigen Playboy. Uiteraard is helemaal naakt taboe in dit keurige land, maar niettemin zijn de dames prachtig ondanks of misschien wel dankzij de verhullende stukjes textiel.

Deze maand kwam Playboy Thailand uit met een 54-jarige schoonheid op de voorpagina, Penpak “Tai” Sirikul. Een beetje belegen, hoewel zij er nog steeds goed uitziet, maar het bijzondere van deze dame is, dat zij in de jaren tachtig ook in de Playboy prijkte.

Coconuts Bangkok plaatste onderstaande foto met het commentaar, dat Penpak ruim 30 jaar geleden heel wat hoofden op hol deed slaan. Maar zeg nou zelf, was dat een geweldige mooie meid, of niet?

Nee, Playboy Thailand lees ik ook niet, niet nodig met al dat moois dat je live wordt aangeboden. Hoe zit dat met U?


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Zo maar… een plaatje uit Playboy Thailand”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Ik kijk vrijwel nooit in de Playboy. Ook in Thailand niet.
  Maar ik heb wel een heel leuke kapster, dat scheelt! 🙂

 2. henry zegt op

  Was een heel mooie dame, en zou het nog zijn als er een betere fotograaf en beeldregiseur zou aanwezig geweest zijn. Nu heeft men er een overjaarse belachelijke karikatuur van gemaakt. Deze dame veel beter, dan zo geportretteerd te worden.

 3. Chris van het dorpje zegt op

  Mijn vrouw is ook 54 , maar ik vind ,
  dat mijn vrouw wel mooier eruit ziet –
  vooral het gezicht1

  • Gringo zegt op

   Ik beweerde slechts, dat de dame er voor haar leeftijd nog goed uitzag. Ongetwijfeld lopen er mooiere vrouwen van 54 jaar rond. Misschien moet je toch de Playboy van juli kopen om wat meer foto’s van haar te zien en dan maar zien of je bij je mening blijft.

   Hoe dan ook, Penpak heeft best een indrukwekkende carriere achter de rug als filmster en model., zie Internet. Wat jouw mooie vrouw bereikt heeft, is dat zij – ik zeg het met alle respect – slechts een farang aan de haak heeft geslagen.

   Ook niet slecht, hoor, maar ik denk toch, dat het banksaldo van Penpak een stuk hoger is dan die van jou en je Thaise schone, ha ha ha!.

 4. lupusremus zegt op

  Ja ja degene,die het hardst roepen ik koop hem niet hebben hem meestal in de kast
  liggen,
  Maar zeg nou eerlijk ze is nu mooier dan toen of niet soms.Smaken verschillen.
  Playboy heeft goede visagistes maar het lijf is nog mooi.

 5. Marien zegt op

  Dit is een variant op de Nederlandse Patricia Paaij.
  Wel jammer dat ze van kleur verschoten is.

 6. Thomas zegt op

  Echt een mooie vrouw en goed geconserveerd. Maar aan het verschil tussen beide foto’s zie je duidelijk hoe ver de idioterie van het ‘wit is mooier’ is doorgeslagen (verschil in fotokwaliteit buiten beschouwing gelaten). Met haar eigen kleur en wat minder make up was ze veel mooier geweest.

 7. BA zegt op

  Playboy Thailand liken of Facebook of toevoegen op Instagram en dan heb je de meeste interessante plaatjes wel gezien 🙂

 8. JAck zegt op

  Ik denk dat als je haar in het echt ziet zonder make up dat je je helemaal rot schrikt. Alle foto’s worden zwaar bewerkt of je nu wel of niet in de Thaise playboy staat.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website