Je maakt van alles mee in Thailand (35)

Door Redactie
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: , ,
3 januari 2022

Matt Hahnewald / Shutterstock.com

Als u gebruik wilt maken van de diensten in een massagesalon moet u weten, dat de dames in de meeste gevallen op toerbeurt werken. Dat betekent, dat de dame door wie u aangesproken wordt niet noodzakelijkerwijs ook degene is, die u gaat behandelen, tenzij u vooraf duidelijke afspraken daar over maakt.

Bloglezer Peter Jiskoot maakt die afspraak niet en lees hieronder wat er gebeurde.

Voetmassage in Pattaya

Het is alweer jaren geleden, dat ik een lange wandeling in Pattaya had gemaakt en vond, dat ik na deze inspanning wel een beetje mocht relaxen met een voetmassage. Ik stelde mijzelf wel als voorwaarde, dat de masseuse een knappe en slanke Thaise jongedame moest zijn.

Dat zou in Pattaya natuurlijk moeten lukken, maar na een kwartier langs meerdere massagesalons te zijn gelopen was ik nog steeds niet op een aantrekkelijke dame gestuit, die mijn voeten zou mogen aanraken. Na nog eens 15 minuten werd ik het een beetje zat, want geen enkele massagesalon waar ik tot dan langs gelopen was, kon mij bieden wat ik wenste. Ik begon te twijfelen of het de moeite waard was verder te zoeken en maar naar mijn hotel te gaan.

Ik besloot langs de andere kant van die straat terug te lopen en plotseling zag ik haar staan. Een prachtig mooie jongedame met een lieve glimlach en superslank, zij moest het worden. Mijn tenen zag ik krullen van geluk en ook ik was heel tevreden met mijn ontdekking.

Ik liep op haar af en terwijl zij een massagemenu voor mij hield waaruit ik kon kiezen uit de verschillende mogelijke massages, vroeg zij met een zwoele stem: “Wat mag het zijn, meneer?” Ik smolt van het vooruitzicht, want mijn fantasie was alweer een stukje verder dan de voetmassage en stotterend, want een beetje verlegen, kwam er uit: “Euh, euh, ik zou graag mijn voeten willen laten masseren”. Dat zou dan 200 baht kosten en toen ik daarmee akkoord ging, begeleidde zij mij naar binnen waar ik in een luxe massagefauteuil belandde. Ik sloot mijn ogen en wachtte op de mooie momenten, die zouden komen.

Toen ik mijn ogen na een paar tellen weer opende, zag ik de dame van de foto, die als een Japanse sumoworstelaar het gevecht met mijn voeten aanging. Mijn voeten werden gestreeld, beknepen, naar alle kanten geslingerd en mijn tenen werden bijna van mijn voeten gerukt. Ik was zo verrast en verbijsterd, dat het niet eens in mij op kwam om “Nee, ik wil dat niet” of “Laat me gaan” te zeggen en bovendien was ik als de dood, dat ze ook nog op mijn gezicht zou gaan zitten.

Toen het eindelijk afgelopen was, heb ik de 200 baht betaald en naar mijn hotel gestrompeld. Volgende keer ga ik wel naar de massagesalon om de hoek.

25 reacties op “Je maakt van alles mee in Thailand (35)”

 1. PEER zegt op

  Hahaaaaa Peter,
  Maar het kan ook zo zijn dat de “binnenlok”-dame helemaal niet kan masseren en je dus beter af bent met ‘n échte voetmasseuze.
  Ikzelf laat mijn lief zoeken naar ‘n goeie en meestal zijn dat nietmeerzojonge dames, maar díé hebben het vak onder de knie. Bovendien met ‘n goeie voetmassage ben je binnen 3 minuten naar het dromenrijk.
  Keep on dreaming

  • Ja, er is verschil tussen een massage en aaien of strelen. Voor een echte massage moet je juist de meest onaantrekkelijk dame uitzoeken, die moet het nodige compenseren voor een flinke fooi 😉

  • PEER zegt op

   SUPPLETIE:
   Jaren geleden was ik met m’n, inmiddels 10 jr al overleden vrind Chr, in Vietnam en gingen binnen bij ‘n blinden-massage instituut.
   Wij allebei in ‘n mooie oosterse ‘pyjama’ klaar voor de massage.
   Ik sliep al bijna toen m’n makker opvloog en zich als de wiedewaal aankleedde.
   “Wa’s er aan de hand” vroeg ik.
   “T’is ‘n vent “ vertelde hij hevig verontwaardigd. “Ik wacht buiten wel”!

 2. Jef zegt op

  Hallo Peter, na het lezen van je verhaal vroeg ik me meteen af hoe oud je was toen dit gebeurde. ???
  Net of het belangrijk is hoe de dame eruit ziet om je voeten te masseren. !!
  Mij lijkt als je met zo’n gedachten rondloopt dat je beter voor een ander soort massage op zoek had moeten gaan.
  In ieder geval heb je je ogen veel dichtgedaan met je sumi massage lady.

 3. David H. zegt op

  Daarom dat de massagesalons hun beste tijd hebben gehad oor deze sluikse werkwijze met de lokdames
  ,(had je trouwens soms in bars ook hoor …! Mooie verschijning de je lieftallig toelacht en persoonlijk naar binnen uitnodigt en eens binnen en drankje besteld zit je daar alleen , en lokdame teug aan straatkant )

  Ik ind het een oneerlijke situatie , want voor zelfde geld zou je dus ook ongewild een ladyboy aan je lijf kunnen krijgen !
  Ik kan begrijpen dat ieder graag zijn bahtjes verdiend, maar de klant is diegene die beslist vind ik.Meerdere verhalen gehoord , en niet enkel voor voetmassage zoals poster zo (zedig ) onschuldig neerpende (lol).

  Ik vindt dat de dame die je massage aanprijst het ook moet kunnen doen indien gewild door klant , en in tweede mogeijkheid ,best weigeren en opstappen of zelfs terug aankleden (ingeval van oil of Thai massage ), doen zo dan leren ze het wel !

  De verhalen van ” sorry the lady must go , friend sick” , of ” live-in lost key..” e.d. zijn legio ! ( “runner” )

  Zo blijven handelen veknoeit de hele massagehandel , kunnen ze blijven klanten toeroepen tot einde shift !
  Eens temeer een voorbeeld van hoe ze met tourist omgaan om uit te melken , zie het resultaat nu ….

  • yak zegt op

   David, wat is je probleem met een ladyboy die je zou kunnen masseren, gatverdamme er zit een verklede kerel aan mijn perfecte farang lichaam. Ik ben hetero en woon met een Thaise (een echte dame), maar mij maakt het niet uit wie mij masseert als het maar goed gedaan wordt. Ik wordt altijd door een “homo” gemasseerd, niets mis mee en het gaat echt niet zachtzinnig, maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, alleen moet ik geen oliemassage van hem hebben, ik hoef überhaupt geen oliemassage want ik heb gelukkig een goede relatie met mijn Thaise vrouw. Mijn partner wordt altijd gemasseerd door een oudere vrouw, perfect en dat is de bedoeling dacht ik als je voor een niet seksueel getinte massage komt.
   Welkom in massagewonderland.

  • Rob zegt op

   wat mankeert er nu aan om door een ladyboy voetgemasseerd te worden? Of uberhaupt welke massage dan ook uitgevoerd door een ladyboy? Denk je nu echt dat een ladyboy niet doorheeft waar je van houdt? Ik sta toevallig open voor een ladyboy gewoon omdat ik het lekker vindt om door een ladyboy gemasseerd te worden, een fijne oliemassage ja waarom niet? Als ze niet kundig zouden zijn dan zet de eigenaar/esse hun massagesalon op het spel, dat doen ze dan weer niet hoor, wees maar niet bang.

   • KhunTak zegt op

    Ik denk dat kundig niet het juiste woord is, wel als men over strelen en kneden spreekt.
    Maar als massage an sich heeft het daar totaal niets mee te maken.
    Kennis over de voet en de bijbehorende voetreflexorganen vraagt een gedegen opleiding.
    De voet is één van de meest verwaarloosde delen van het lichaam.

 4. fred zegt op

  Ik begrijp het niet goed. Een goede massage is een goede massage …..hoe de persoon die u masseert er uitzit heeft toch geen belang. Gaat U naar een massage met andere bedoelingen dan alleen masseren is het uiteraard een andere kwestie.
  Toen ik last had van mijn schouder wou ik enkel en vooral alleen een goede massage zonder meer. Ik ging toen als 100% hetero naar een mannelijke masseur maar zo ene die ook de Thai boksers onder handen neemt. Kortom een expert.

 5. Sjon zegt op

  Smaken verschillen, ik had juist dolgraag door jouw dame op de tweede foto gemasseerd willen worden.

 6. carl Van Goethem zegt op

  Das ook waar, voor een goede massage moet ge geen magere schoonheid nemen, maar een echte boerendochter uit de Easan regio,en meestal heb je toch je ogen gesloten tijdens een massage,een echte massage wel te verstaan, niet van die spelletjes met een happy ending,dan moet ge Uw ogen de kost geven

 7. Frank zegt op

  Een goede masseuse vinden in pattaya is geen probleem…..mijn uitdaging is een knappe, slanke goede masseuse vinden….en ze bestaan hoor….maar zijn zeldzaam en blijven meestal niet al te lang in Patts hangen…..

 8. Peter zegt op

  Ik ga meestal naar de blind massages is goed en word goed behandeld .

 9. Mike zegt op

  Het is zo simpel, op de dame aflopen die je graag voor een massage wilt en zeggen “Ik wil een massage van jou” en klaar ben je.

 10. Martin zegt op

  Wat een nette mannen allemaal in pattaya, naar de massage om je voeten te masseren, wat maakt het dan in godsnaam uit hoe ze eruit ziet.

 11. Jacq zegt op

  In de massage salons werken de dames op toerbeurten. Je zou dus scheve gezichten kunnen krijgen onderling als we allemaal die ene mooie willen. Des al niet min zou ik me kunnen voorstellen dat je als je eenmaal een goede heb gevonden (daar zit ook verschil in) graag die ene voor meerdere malen willen nemen. Dus boekingen voor een bepaalde masseuse is wel acceptabel vind ik.
  Ik ben destijds ook wel eens op aanraden van een vriend gestuurd naar een mannelijke masseur. Dat was de beste massage ooit al prefereer ik een mooie thaise schonen. Een beetje fantasie kan nooit geen kwaad toch?
  Het is eigelijk hetzelfde als een mooie of een mindere mooie barmeid naast het prijskaartje zal je aan de minder mooie vaak meer plezier aan beleven dat is mijn ervaring. Je gaat ook niet met de plaatselijk draak van de bar op stap terwijl misschien wel de liefste ,wildste en de minst gehaaide is van het gezelschap.

  • fred zegt op

   Wat is mooi ? Lijkt voor iedereen heel verschillend en maar goed ook. Voor de ene ben je heel aantrekkelijk en voor de andere heel afstotend.

  • Arnold zegt op

   In Nederland is het niet veel anders. Je kunt een afspraak op naam boeken zodat je door je favoriete masseuse behandeld wordt en als je dat niet doet dan wordt je behandeld door de masseuse die qua toerbeurt aan de beurt is. En net als in Thailand zijn de betere masseuses vaak niet de knappe jonge meiden.

   Uiteraard zie je hier aan de buitenkant van de zaak meestal niet wie er binnen werkt. Omdat iedereen binnen is heb je niet de ‘lokvogels’ of ‘proppers’ als je die in Thailand ziet.

 12. Jef zegt op

  Ik hoop dat al deze mannen die enkel een massage willen van een mooie, jonge, slanke massage er zelf ook een beetje goed uitzien. !!!

  • RonnyLatYa zegt op

   Als ze daar rekening moeten mee houden hebben ze helemaal geen werk meer 🙂

 13. Roger zegt op

  Heb in de loop der jaren tientallen massages mogen ondergaan. En geen correlatie ontdekt tussen de kwaliteit van de massage en de schoonheid of leeftijd van de masseuse.
  Maar het verhaal herken ik. Tijdens mijn eerste reis naar Thailand kwam ik in Chiang Mai terecht bij een reïntegratie salon van de womens prison. Ontvangen door n vlotte jonge dame, en onderhanden genomen door n dame die deed denken aan een soortgelijke situatie uit een James bond film met Roger Moore en een forse tandenloze masseuse. En het deed nog pijn ook….

 14. Jacobus zegt op

  In Ayutthaya op de oude markt kun je je laten masseren door mensen die blind zijn , ze weten precies wat ze doen en voelen precies of je spieren goed liggen of niet kortom een heel goede massage voor weinig geld.
  Een aanrader probeer maar groetjes Co

 15. Yan zegt op

  Enkele jaren geleden ook meegemaakt in Pattaya…second road, massagesalon naast het toenmalig 24/24 u open restaurant “Kiss”…Leuke en mooie dame die me mee naar “boven” troonde voor de “massage”…Na een 10-tal minuten werd er gesuggereerd ook seks te hebben…waar ik op dat moment geen behoefte aan had. Plots verdween de schoonheid en 2 minuten later stond er een “draak” aan de massagetafel om dan toch maar de gewone massage te doen…

  • willem Borsboom zegt op

   Ja dromen worden soms ruw gestoord. De verwachtingen te hoog ingeschat. Ik was eens in Thailand met mijn zoon op vakantie en kwamen ook langs zo leuk tentje. Leuke dames op de stoeltjes er voor. Dat leek ons wel wat: lekkere massage na de lange wandeling. Naar de behandeltafel geleid en daar verscheen voor mij een aardige dame die gelijk begon met massage. Heerlijk. Even later draaide ik mij om en zag naast ons een kerel staan die mijn zoon onder handen nam. Oogjes dicht en erg stil! Achteraf zei hij: Heb het maar zo gelaten. Bofkont zei hij nog tegen mij. We hebben er nog vaak om gelachen.

 16. willem Borsboom zegt op

  Nou Peter ze ziet er stevig uit maar daarna heb je toch je hotel gehaald. Toch stiekem gekeken en foto gemaakt want je wilde die droom niet vergeten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website