Geen Champions League in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: , , ,
20 september 2018

Oh, maakt u zich geen zorgen om mij, hoor, ik heb afgelopen nacht en de nacht daarvoor heerlijk naar PSV (nou ja, iets minder heerlijk) en het indrukwekkende Ajax kunnen kijken hier in Pattaya.

Ook vele andere voetballiefhebbers zullen daar wel in staat toe geweest zijn, want menig horeca-gelegenheid heeft voorzieningen getroffen om niet afhankelijk te zijn van de de Thaise TV.

TrueVisions

Wie wilde kijken via TrueVisions, Thailand’s grootste betaal-TV operator, werd behoorlijk teleurgesteld, want de Champions League wedstrijden werden niet uitgezonden.

TrueVisions meldde, dat hun kanaal beIN Sports de rechten voor de Champions League en de Europe League voor de drie komende seizoenen niet heeft verworven.

Van de UEFA kwam de mededeling dat de wedstrijden live en gratis konden worden bekeken via goal.com, nadat het moederbedrijf DAZN de rechten waren toegewezen. Maar helaas, ook dat werkte niet vanwege “technische problemen met de stream” en men hoopt het euvel begin vandaag (donderdag) verholpen te hebben.

Oplossing

Met de vele, hopelijk spannende en mooie, wedstrijden in het vooruitzicht de komende maanden, is het zaak dat de voetballiefhebber zich verzekerd van een goede oplossing om die wedstrijden in Thailand te kunnen zien.

Natuurlijk kunt u terecht in vele bars, cafés en andere horeca-gelegenheden, maar er zijn ook vele mogelijkheden om gewoon thuis in uw luie stoel onder het bereik van een hapje en drankje te genieten van topvoetbal.

Er is al vaker over die mogelijkheden op dit blog geschreven, maar laten we de vraag nog maar een keer stellen: hoe kan ik het beste de Europese wedstrijden in Thailand bekijken, wat zijn de mogelijkheden, wie kan dat voor een leek verzorgen en wat kost het?

7 reacties op “Geen Champions League in Thailand”

 1. RobHuaiRat zegt op

  Wel Gringo ik heb beide avonden gewoon op mijn computer geheel gratis naar de CL wedstrijden ziten kijken via hesgoal.com. Werkt prima en dit is een paar dagen geleden ook al door een aantal mensen genoemd als antwoord op een lezersvraag.

 2. Guido zegt op

  Gringo,

  Ik woon nu al 5 maanden in Thailand en de oplossing is simpel.
  Gewoon een VPN en een je lid maken van Stevie Tv.

 3. Dennis zegt op

  Ik heb onlangs een VPN abonnement genomen voor iets van 2 euro per maand. Daarmee kon ik rechtstreeks via Veronica website de wedstrijd van Ajax bekijken inclusief voor- nabeschouwing met Gijp en Advocaat. De wedstrijd was volgens mij vroeger dan gebruikelijk?

 4. henri zegt op

  Simpel, via nl.asia tv, nog steeds gratis, de wedstrijden werden beiden live uitgezonden via Veronica.
  Stap 1. Via google de website zoeken.
  Stap 2. Soft wear downloaden
  Daarna alle nederlandse, sommig Belgische en Duitse zenders , een filmkanaal, eurosport gratis bekijken op je pc of laptop, fenomenale kwaliteit.

  Succes ermee en veel kijkplezier…

  • Patrick DC zegt op

   Henri, de website nl-tv.asia is al een tijdje “down” . De software werkt wel nog.

 5. PKK zegt op

  Ik ga midden in de nacht geen voetbal kijken, Ieder voor zich natuurlijk, maar ik kijk ’s morgens naar de herhaling.Ik heb al heel lang een kastje aangeschaft en een abonnement genomen via Fred Repko.
  Daardoor kan ik alle NL zenders en heel veel Europese zenders ontvangen.
  Eredivisie, Champions league, F1 Moto GP etc.
  En ik kan het bekijken wanneer het mij uit komt.
  Lekker toch?
  Even contact opnemen met Fred Repko voor de details

 6. willy vissers zegt op

  Ik heb al jaren euro tv,voor mij het beste hier in Thailand,18 euro per maand


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website