Een dure vuilverbranding

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags:
5 februari 2020

In mijn naaste omgeving was een man zijn huis aan het opruimen en schoonmaken. Dat bleek hard nodig te zijn, gezien het afval wat naar buiten kwam. Ook de tuin kreeg een opknapbeurt. Het vuil werd in een hoekje van de tuin gedeponeerd. Echter om een auto in te schakelen, die het vuil weg kwam halen, bleek niet bij de man op te komen.

Net zoals wel meer voorkomt in Thailand alles maar verbranden. Een verkeerde keus bleek achteraf gezien. Hij hield geen rekening met de intensiteit van het vuur en helemaal niet hoe de windrichting was en de sterkte daarvan.

Het vuur sloeg over naar de mooie originele Thaise houten huizen. Door de grote droogte en het vele brandbare materiaal gingen twee van zijn huizen in vlammen op. De brandweer kon de overige twee huizen flink nathouden, zodat die gespaard bleven.

Een triest geheel aan de Natho Nongkraborg Road (Soi 9) in Nongprue (Pattaya Oost), waar de verkoolde resten als een waarschuwing in de lucht steken! Kijk uit met vuur!

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Een dure vuilverbranding”

  1. Rob V. zegt op

    Triest, maar op de foto lijkt het meer op open paviljoentjes (saalaa, ศาลา) dan op huisjes?

  2. henk hendrik zegt op

    maar het is nu wel brandschoon


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website