World Travel Award’s: Twee prijzen richting Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags:
14 december 2015

De World Travel Awards 2015 zijn weer uitgereikt, dit zijn een soort Oscars maar dan voor de reisindustrie. In tal van categorieën werden de reisprijzen uitgedeeld. Meer dan 650.000 mensen uit de branche hebben daarvoor hun stem uitgebracht.

De belangrijkste winnaars zijn Hotel Mamounia in het Marokkaanse Marrakech, die heeft zaterdagavond een World Travel Award gewonnen voor beste hotel van de wereld. Etihad Airways won de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij.

De beste reisbestemming is Dubai en een topbestemming voor pasgetrouwden is de Bahama’s. Las Vegas kreeg een prijs voor de beste toeristische attractie en de Malediven kregen een Award voor de mooiste stranden.

Thailand

Het aantal prijzen dat richting Thailand ging was wel mager. De Tower Club at Lebua in Bangkok kreeg een prijs voor de World’s Leading All Suite Hotel en InterContinental Samui Baan Taling Ngam Resort, kreeg een Award voor de World’s Leading Wedding Resort.

AirAsia won de prestigieuze titel ‘World’s Leading Low-Cost Airline 2015’ (zie foto boven).

Hier kan je de complete lijst zien: www.worldtravelawards.com/winners/2015/world


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website