VTM: Met Vier in Bed in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: , ,
28 juli 2015

Onze Belgische lezers kennen het programma ongetwijfeld en wellicht hebben er ook wel Nederlanders naar het Tv-programma van VTM “Met vier in bed” gekeken.

Het concept van Met Vier in Bed, dat al zes seizoenen gemaakt wordt, blijft ongewijzigd. Vier duo’s verblijven een dag en een nacht in elkaars B&B (Bed and Breakfast). Na afloop worden zowel de kamer, het ontbijt, de gastvrijheid, hygiëne, als de gekozen activiteit vakkundig beoordeeld en vertaalt ieder duo zijn appreciatie in een aantal bedjes (punten). De B&B die op het einde van de week het hoogste aantal bedjes in de wacht heeft gesleept, wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en ontvangt de Met Vier in Bed-trofee.

Deze week: Thailand

Deze week trekt Met Vier in Bed voor een tweede keer naar Thailand en wel naar het bergachtige noorden van Thailand, waar de pracht van de jungle en de talloze boeddhistische tempels aan de uitlopers van het Himalaya-gebergte tot de verbeelding spreken. Opnieuw vielen vier enthousiaste duo’s voor de charmes van het prachtige en veelzijdige Thailand.

Met Vier in Bed houdt drie keer halt in Chiang Mai, met stops bij Guesthouse Liam’s Suan Dok Mai, B&B A New Heaven en B&B Teak & Pines. Daarna trekt het programma verder naar Sukhothai, voor een overnachting bij B&B Baan Georges.
De uitzendingen van VTM kunt u deze week tot en met donderdag 30 juli zien bij VTM, aanvang 21.30. De eerste uitzending van deze serie was gisteravond, maar u kunt die op de website van VTM (www.vtm.be) alsnog bekijken. Op YouTube zijn meerdere afleveringen van dit programma te zien in verschillende landen. .

De eerste aflevering

De omschrijving van VTM over de eerste aflevering van deze week luidt:

Te midden van de natuurpracht van de jungle – baten Daphné en Ron met passie Liam’s Suan Dok Mai uit. Al zeven jaar lang is het gastenverblijf het tweede kindje van Daphné, al was dat aanvankelijk niet meteen de bedoeling. Toen Daphné met haar zoon Liam voor een sabbatjaar naar Thailand trok, stootte ze per toeval op haar droomgrond. In slechts vijf maanden tijd werd het domein omgetoverd tot een luxueus paradijs met tien gastenkamers, een zwembad en een kleurrijke bloementuin. Een drietal jaar geleden leerde Daphné haar nieuwe liefde Ron kennen, die sindsdien ook mee het gastenverblijf runt. Het koppel voelt zich helemaal thuis in Thailand, en wil dat gevoel ook overbrengen naar hun gasten. Hun motto luidt dan ook ‘home, away from home’.

Zullen de andere duo’s zich ook thuis voelen bij Guesthouse Liam’s Suan Dok Mai?

2 reacties op “VTM: Met Vier in Bed in Thailand”

  1. Maud Lebert zegt op

    Ik denk dat gezien de naam van haar zoon ‘Liam’ is, deze van Thaise afkomst is en de Thaise nationaliteit heeft. Op zijn naam kan dus grond gekocht worden.
    Mijn Nederlandse nicht heeft ook een zoon met Thaise nationaliteit. Als ze in Thailand iets zou willen beginnen, kan dat allemaal op zijn naam gebeuren.

    • RonnyLatPhrao zegt op

      Liam komt van Uilliam. Een Ierse variant van William. Helemaal niks te maken met Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website