In Thailand worden als eerste alle Novotels van Accor omgevormd naar het nieuwe kamerconcept N Room. Het concept N Room bestaat uit een speciaal ontworpen bed, extra brede ramen, een 40 inch tv, een sofa, flexibel gebruik van de ruimte en meer aansluitingen voor laptops en mobiele apparaten.

Accor zelf omschrijft het als ‘een meer personaliseerbaar design om beter aan te sluiten bij de behoeften van gasten’. Thailand is het eerste land waar het kamerconcept voor Novotel wordt gelanceerd, het concept is ontworpen door een Thais designbureau. Volgens Accor kost de omvorming zo’n 19.000 euro per kamer, maar kan de kamerprijs na renovatie met 15-20 procent omhoog.

Momenteel zijn er 16 hotels Novotel hotels in Thailand, er zitten nog vier nieuwe hotels in de pijplijn. Wereldwijd heeft Novotel 450 hotels en resorts in 61 landen wereldwijd.

De Accor groep wil tot 2019 ook met andere merken nog flink uitbreiden in Thailand zo staan er 17 nieuwe hotels, met in totaal 4.044 kamers in de planning.

Bron: The Nation


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website