Bangkok populair voor Valentijnsdag

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: ,
5 februari 2016

Amsterdam is de populairste stad voor een Valentijnsnacht. Met Valentijnsdag reizen Nederlanders ook buiten Europa naar Dubai, New York en Bangkok gemaakt.

Hoe kun je je geliefde beter verrassen met een hotelovernachting dan op Valentijnsdag? Romantische tortelduifjes weten hoe ze aankomende Valentijnsdag het hart van hun nieuwe of bestaande liefde veroveren. Samen een stad bezoeken, lekker uit eten en natuurlijk slapen in een romantisch hotel. Uit zoekgegevens van Hotels.com™ blijkt dat Nederlanders het meest op de ultieme Valentijnsbestemming Amsterdam hebben gezocht.

Amsterdam, Londen en Parijs favoriet

Aan de Amsterdamse grachten worden weer heel wat harten verpand aankomende Valentijnsdag. Nederlanders hebben in de 90 dagen tussen 10 oktober en 7 januari namelijk het meest gezocht op hotels in onze hoofdstad. Het Engelse Londen, dat met Kerst ook al de favoriete bestemming onder Nederlandse reizigers bleek te zijn, is goed voor een tweede plaats. Ook Parijs, de stad van L’Amour, zal zich rond 14 februari weer vullen met verliefde Nederlandse stelletjes.

Liefde kent geen grenzen

De reislustige Nederlanders kiezen toch ook vaak voor Valentijnsbestemming buiten Nederland. Doordat je ver van huis bent, heb je alle aandacht voor elkaar in steden als Berlijn en Barcelona. Of wat dacht je van weer helemaal verliefd op elkaar worden in het luxe Dubai, de wereldstad New York of het altijd zonnige Bangkok? Als dat geen prachtig Valentijnscadeau is, dan weten wij het ook niet meer.

Top 10 steden voor Valentijn

Top 10 steden voor Valentijn (meeste zoekopdrachten door Nederlandse reizigers tussen 10 oktober 2015 en 7 januari 2016 met check-in datum tussen 11 en 14 februari 2016):

1. Amsterdam
2. Londen
3. Parijs
4. Rotterdam
5. Berlijn
6. Dubai
7. Barcelona
8. Maastricht
9. New York
10. Bangkok


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website