Vorige week vond er een belangrijke gebeurtenis plaats voor Sallo Polak en zijn staf van Philantropy Connections. De Nederlandse ambassadeur in Thailand, de heer Kees Rade, vereerde de organisatie met een bezoek aan Ban Pha Lai Preschool. Het is een van de vele projecten, die door Philantropy Connections ondersteund wordt, in dit geval zelfs al gedurende vier jaar.

De ambassadeur vertelde, dat hij het werk van Philantropy Connections al een tijdje volgde en dat hij de wens te kennen gaf om een project te bezoeken.

De heer Kees Rade, vergezeld door de heer Hans van den Born, Executive Director van de NTCC – Netherlands-Thai Chamber of Commerce woonde de ochtendceremonie van de school bij en nam ook de tijd om de ouders van 2 leerlingen te bezoeken, die zwaar gedupeerd waren door de coronacrisis.

Lees meer over dit project op philanthropyconnections.org/project/ban-palai-community-school

Op de website zelf vindt u meer informatie over het werk van Philantropy Connections en hoe u deze organisatie kunt ondersteunen.

2 reacties op “Ambassadeur Rade bezoekt project van Philantropy Connections”

  1. Sallo Polak zegt op

    Beste Gringo,

    Veel dank voor dit artikel. Het was inderdaad een bijzondere gebeurtenis voor ons en we zijn de ambassadeur en Hans van den Born zeer dankbaar. We plaatsen later op onze Facebook pagina ook nog foto’s van de ambassadeur en Hans die 10 kg zware voedselpaketten, in grote hitte, bergop dragen voor de twee families. De paketten, voor in totaal nog 10 families daar, zijn via Philanthropy Connections gesponsord door Help helpen in Thailand. Hans van den Born is één van de initiatiefnemers. Fantastisch deze aandacht en support vanuit de ambassade en de Nederlandse gemeenschap in Thailand!

    Sallo Polak

  2. Rob V. zegt op

    Goed bezig!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website