De grote belangstelling voor het bezoek van de nieuwe ambassadeur Z.E. mr. drs. Kees Rade en zijn echtgenote mevrouw Cornaro op 30 maart aan Hua Hin, heeft de NVTHC verrast. Als gevolg daarvan hebben NVTHC en ambassade in onderling overleg besloten de avond in Happy Family Resort vrij toegankelijk te maken en de Nederlandse gemeenschap een buffet aan te bieden. Daarbij is gerekend op maximaal 80 aanwezigen.

Deze ‘meet and greet’ krijgt een informeel karakter, mede omdat de heer Rade zijn geloofsbrieven nog niet heeft aangeboden. De ambassadeur zal in persoonlijke gesprekken eventuele vragen beantwoorden. Dat geldt ook voor consul Jef Haenen, die de heer Rade naar Hua Hin zal vergezellen. Hij staat ter beschikking voor vragen op consulair terrein.

De NVTHC is als uitnodigende partij uitermate verheugd over de komst van de nieuwe ambassadeur, opvolger van de vorig jaar overleden Karel Hartogh.

Kees Rade (63) is geboren in Amsterdam. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en werkt nu dertig jaar voor Buitenlandse Zaken. Rade was onder meer ambassadeur in Nicaragua en Brazilië. Laatstelijk fungeerde hij als tijdelijk zaakgelastigde in Paramaribo (Suriname). Rade is een deskundige op het gebied van klimaat, water, voedselveiligheid, energie en natuurlijke hulpbronnen.

Wij verwelkomen hem om 18.00 uur in Happy Family Resort van René Braat (www.happyfamilyresort.com) aan de Sampraya Road, net achter Palm Hills.

Uit logistieke overwegingen vraagt de NVTHC belangstellenden met klem zich vóór 27 maart per mail te melden via hansjbos@gmail.com

Omschrijving voor de route naar Happy Family Resort: Vanaf Phetkasem Road neemt u de afslag naar Palm Hills (Het doet er niet toe waar u vandaan komt). Op de rotonde rechts aanhouden op de khlong-road. Daarna op de eerste rotonde links af. Na ongeveer een kilometer rechts bij de watertoren vindt u het Happy Family Resort. Parkeren buiten het resort langs de weg.

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Nieuwe ambassadeur biedt Nederlanders in Hua Hin buffet aan”

 1. frans zegt op

  Mooi initiatief van de ambassadeur. Wens hem veel geluk en wijsheid toe. Hopelijk komt hij , al of niet met aanhang, ook eens khon kaen bezoeken voor een babbeltje.

 2. Leo Th. zegt op

  Prima initiatief! In Pattaya bestaat een harde kern van “Ballonhunters”, buitenlanders die gratis buffetten afstruinen om hun slag te slaan. Weet niet of dat verschijnsel ook in Hua Hin voorkomt maar zo ja, dan is een strikt deurbeleid aan te bevelen.

 3. lung addie zegt op

  Ik vrees dat dit fenomeen ook in Hua Hin bestaat. Op Koh Samui alleszins. Buitenlanders die door de straten rijden enkel om te kijken waar er ballonetjes hangen en dan als eerste aanschuiven om zich gratis vol te vreten. Zoals hierboven vermeld werd: een goed ‘deurbeleid’ zal aan te bevelen zijn.

 4. Jacques zegt op

  Een reizende ambassadeur is meer dan welkom. We zullen het toch met elkaar moeten doen in den vreemde. Goede contacten en directe communicatie zijn hiervoor onontbeerlijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website