(Foto: Thailandblog)

Beste Nederlander in Thailand, op onze website https://www.nederlandwereldwijd.nl/…/over…/update-reisadvies delen we up-to-date informatie, zoals over de nieuwe inreisvoorwaarden voor Thailand. Overweeg of uw verblijf in Thailand nog noodzakelijk is, gezien de snel afnemende mogelijkheden om te vertrekken.

Neem contact op met uw reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij om na te gaan welke mogelijkheden er nog zijn en benut de geboden mogelijkheden. Wij beseffen dat luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties op dit moment moeilijk bereikbaar zijn vanwege de drukte. Wij vragen u echter geduld te hebben en het bij deze organisaties te blijven proberen.

De verlenging van uw tijdelijke verblijfsstatus (bijvoorbeeld als toerist) kan mogelijk moeilijker verlopen. Mocht u een visumondersteuningsbrief nodig hebben van de ambassade indien er geen uitreismogelijkheden meer zijn, dan kunt u hier de informatie vinden: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/thailand/wonen-en-werken/covid-19-visumondersteuningsbrief

Mocht u Thailand inmiddels hebben verlaten, dan kunt u ons enorm helpen door via https://informatieservice.nederlandwereldwijd.nl/ uw gegevens te updaten.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, contact opnemen met het 24/7 BZ contactcenter via +31 247 247 247 (of in Thailand via +66 23 09 5200) of via het contactformulier https://www.nederlandwereldwijd.nl/contact/contactformulier. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, maar het is op dit moment erg druk. De wachttijd kan daardoor oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Nederlandse ambassade Bangkok

4 reacties op “Informatie over verblijf in Thailand ivm COVID-19”

 1. William zegt op

  Mijn vriend uit Thailand is reeds een aantal weken hier, zou weer vertrekken naar thailand/Phuket op 2 mei via EvaAir, gaat deze vlucht voor hem nog door.
  Verneem gaarne .
  WILLIAM L. van scheijndel

  • Geert zegt op

   De enige die je daar je adequaat antwoord op kan geven is de luchtvaartmaatschappij of de touroperator zelf.

   Gegroet.

  • PEER zegt op

   Beste William,
   Ik hoor bij de gelukkigen die deze zaterdag nog terug naar Ned kunnen met EVA air.
   Vervolgens zijn er géén EVA lijndiensten op Schiphol tot 30 april.
   Dus je vriend kan gewoon gaan.

 2. Tonny zegt op

  Kreeg vanmiddag om 4 uur ( Thaise tijd ) het bericht ,dat de ambassade is gesloten .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website