Gerard Smit

De maandelijkse borrelavond van de Nederlandse Vereniging Hua Hin/ Cha Am nadert en dat is er een om niet snel te vergeten. Om te beginnen houdt voormalig huisarts Gerard Smit op vrijdag 25 mei in het Happy Family Resort een voordracht over zijn ervaringen met medische toestanden in Hua Hin. U kunt vragen stellen.

Gerard Smit is in 1945 geboren in Paramaribo, Suriname. In 1963 is hij naar Utrecht gegaan om geneeskunde te studeren, met als specialisatie ‘huisarts’. Van 1976 tot 2006 was Gerard solistisch huisarts in Hoogvliet en van 1992 tot 2006 tevens huisartsenopleider, verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Van 1999 tot 2006 was hij voorzitter van de Huisartsen Vereniging Hoogvliet/Pernis. Sinds 2013 is Gerard met zijn echtgenote Elmi woonachtig in Hua Hin.

Vervolgens viert uitbater René Braat het feit dat hij op 31 mei 66 jaar wordt. Dit, in combinatie met het ontvangen van zijn eerste AOW, heeft tot gevolg dat al zijn vrienden én de leden van de NVTHC op 25 mei gratis kunnen eten en drinken.

René zorgt voor een uitgebreid buffet met koude schotel en een BBQ. Liefhebbers kunnen genieten van zijn beroemde sangria, dus het kan nog lang onrustig blijven in en rond het Happy Family Resort in Cha Am.

Zorg dat u er op tijd bij bent, zowel voor Gerard Smit als voor de hap en de drank. Leden die hun lidmaatschap voor 2018 nog niet hebben betaald, kunnen dat doen bij penningmeester Thomas Voerman.

U hoeft geen lid te zijn om René Braat om het feest te mogen bijwonen, maar het is wel een goede kans om kennis te maken met de NVTHC (en vervolgens lid te worden voor 500 baht per jaar).

Welkom: 18.00 uur (parkeren buiten)
Gerard Smit: 18.30 uur
Buffet: 19.00 uur

Of u een aardigheidje meebrengt voor René, mag u zelf bepalen.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website