Vuurwerk in Pattaya 2018

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Evenementen en festivals, Vuurwerk festival Pattaya
Tags: ,
6 juni 2018

Na een onderbreking van 2 jaar vindt er komende vrijdag en zaterdag weer het bekende Pattaya International Vuurwerk Festival plaats.

Daarvoor wordt vanaf 17.30 uur de Beach Road voor alle verkeer afgesloten en zijn er vanaf 18.00 uur weer allerlei activiteiten te genieten zoals die op alle andere festiviteiten te zien valt. De officiële opening begint op vrijdag 20.30 uur en duurt tot 20.50 uur en is een voorproefje voor de volgende dag, zaterdag, wat om 21.30 uur start en tot 21.50 uur duurt. Verder worden de bezoekers onthaalt op concerten met bekende Thaise artiesten en DJ muziek.

De mooiste plaatsen zijn op het strand waar het met meer dan 100.000 bezoekers best druk te noemen valt of vanaf een van de Rooftop-Bars van de grotere hotels, waar een prijskaartje aan hangt!


» Laat een reactie achter


2 reacties op “Vuurwerk in Pattaya 2018”

 1. ruud zegt op

  Ik neem aan dat al het afval van het vuurwerk in zee terecht komt, inclusief het afval van de toeschouwers die op het strand zaten?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
 2. ruud zegt op

  Bedankt voor de info, want op de borden, die e.e.a. aankondigen, staat alleen info in het Thais, en een datum ontbreekt, evenals de tijd van aanvang. Uiteraard een kleinigheid. Ik hoop echter wel, dat het wat langer duurt als 20 minuten!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website