The Old Photographer / Shutterstock.com

Een van de leukste evenementen in Thailand is zeker het bloemenfestival in Chiang Mai wat ieder jaar in het eerste volledige weekend in februari wordt gehouden.

Het Chiang Mai Flower Festival biedt je de mogelijkheid om mooi foto’s te maken van de optocht met praalwagens en is vergelijkbaar met de bekende bloemencorso’s in Nederland.

Toch is dat niet het enige wat dit weekend zo bijzonder maakt. Meerder optochten, muziekconcerten, culturele tentoonstellingen en straatmarkten vormen samen een van de meest kleurrijke en gezinsvriendelijke festivals van Thailand. Het is een feest voor iedereen en voor alle leeftijden. De toch al zo ontspannen sfeer die in het Noorden zo kenmerkend is, samen met de gezellige feeststemming maken, dat dit evenement zeker een bezoek waard is.

Om vast in de stemming te komen hieronder een paar mooie foto’s van dit geweldig leuke festival.

 

Rolf_52 / Shutterstock.com

 

 

2 reacties op “Agenda: Chiang Mai bloemenfestival 7-9 februari”

  1. linda emor zegt op

    Dit is echt zo leuk. Als je maar enigszins in de gelegenheid bent moet je dit beslist meemaken. Ik vind het trouwens in de verste verten niet vergelijkbaar met een Nederlands bloemencorso. Superleuk!

  2. Peter zegt op

    Dit is echt heel mooi om naartoe te gaan.
    Wij waren vorig jaar in Chiang Mai en zijn er ook geweest in het park op de hoek van de oude stad.
    Heel druk maar echt de moeite waard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website