Als je in Thailand bent en eens wat anders wilt eten dan Thai food, zou je ter afwisseling van een traditionele westerse maaltijd best eens voor Sizzler kunnen kiezen, een “American style” restaurant.

Sizzler restaurants zijn eigentijds ingericht, schoon met vriendelijke en snelle bediening. Geen plek voor een intiem diner bij kaarslicht met je partner, maar een prima plek voor een informeel etentje met vrienden of familie. Sizzlers plaatst zichzelf tussen een “fast food” restaurant en een ietwat “deftig” restaurant. Het menu biedt een grote variëteit aan gerechten met steaks, vis, seafood, kip en niet te vergeten een uitstekend en zeer uitgebreide saladebar. Het is er altijd gezellig druk, ook vanwege een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Sizzler is van oorsprong een Amerikaanse keten, dat in 1958 begon als Del’s Sizzler Family Steak House in Culver City, Californië. Vandaag de dag bestaat de keten uit 270 Sizzler restaurants, voornamelijk in het westen van de Verenigde Staten. Buiten de VS is Sizzlers actief in China, Australië, Indonesië, Japan, Puerto Rico en Thailand.

(Mouy_Photo / Shutterstock.com)

Toen ik nog niet in Thailand woonde, maar wel frequent in Bangkok kwam, bezocht ik regelmatig de Sizzler in Silom Road. Ook hier in Pattaya kom ik wel bij Sizzler in de Garden Plaza, hoewel niet al te vaak, want het aanbod aan restaurants hier is enorm. Het eten is prima van kwaliteit, ik ga het menu niet opnoemen, maar wel bijzonder vind ik de combinatieschotels: spareribs met kip, vis met porc chop, kip met garnalen en nog zo een paar.

Ik zou dit verhaal waarschijnlijk niet eens geschreven hebben als ik niet wilde wijzen op de saladecounter. Een grote ovale counter met veel soorten sla, salades, groenten en dressingsauzen. Ikzelf ben een liefhebber van de salsa salade met een Italiaanse dressing. Nu ben ik nog vergeten te vertellen, dat er ook meerdere soorten soep aangeboden wordt en als dessert een keuze van fruit of – mijn voorkeur – een lekkere chocolademousse.

Kijk op hun website:  www.sizzler.co.th  voor het volledig menu, de aanbiedingen van de week en in welke steden van Thailand er “gesizzled” wordt.

Eet smakelijk!

28 reacties op “Restaurant ‘Sizzler’ in Thailand”

 1. v veen zegt op

  ben er in november geweest(central festival pattaya) viel me erg tegen 0verkant van sizzler is beter

 2. Smakkie zegt op

  Heb er vorige week gegeten in pattaya. Salade counter ok. Vlees was net plastic, echt de meest vreselijke steak die ik ooit heb gegeten. Weet niet hoe ze prepareren maar was net alsof het vlees was gekookt en daarna op de gril belande. Vlees van mijn vriendin (combi schotel) was al even slecht. Mensen die beweren dat het goed is hebben lange tijd geen steak gegeten denk ik.
  Kies duizend keer liever voor steak&co of beefeater.

 3. Leo Bossink zegt op

  Ik eet regelmatig bij Sizzler in Udon Thani (Central Plaza) en ik moet zeggen dat ik nog nooit ben teleurgesteld in het gebodene. Zowel de kip, biefstuk (de kleine ronde stukken, niet die grote lappen, die zijn gewoon zeer matig) als het varkensvlees zijn iedere keer weer voortreffelijk. De prijs / kwaliteit verhouding vind ik een beetje aan de hoge kant. En een glas wijn voor 240 bath kan ik ook niet goedkoop noemen.
  Maar nogmaals, de kwaliteit (in ieder geval hier in Udon) is uitstekend. En oh ja, de saladebar is gewoon weg fantastisch (ik heb geen belang in Sizzler, voor de goede orde).

  • Co zegt op

   Hi Leo
   Wij gaan ook regelmatig naar sizzlers in Udon Thani echter ik maak alleen gebruik van de saladebar het is best wel uitgebreid en ga goed gevuld de deur uit. Steaks en dergelijke hoeft van mij niet zo want die maak ik het liefst zelf als ik thuis ben.

 4. Marc zegt op

  Een leuke formule met buffet OK, maar het eten bij Sizler’s in Pattaya is absoluut waardeloos. De friet is absoluut niet te eten en neem vooral geen kip, want kip laten ze eerst zwellen in water en dan lijkt het heel wat als het als filee op je bord komt, als je tenminste gebakken spons lust. Andere Sizzlers (andere landen) zijn overigens wel goed.

 5. Hans zegt op

  Bij Sizler vind ik de vleesgerechten niet lekker en voor Thailand te duur, maar de salades des te meer heerlijk. Bij binnenkomst krijg je wel gelijk de menukaart met velen soorten vlees erop maar je kan ook alleen voor de soep en salade-bar kiezen en dat kan best heel smakelijk wezen nadat je al een tijdje alleen Thai eten heb verorberd.

  • Jan S zegt op

   Wij nemen ook alleen de salades en desserts dat is voedzaam, gezond en lekker.

  • Johannes zegt op

   In Ubon ga ik er geregeld heen om van de saladbar te eten die is voortreffelijk ook de bediening is goed en aardig nooit geen klachten gehad en inderdaad vleesgerchten bak en kook ik thuis zelf.

 6. toon zegt op

  perfekt mijn toprestaurant

 7. Bert zegt op

  Jaren geleden in BKK bij SCB Centre heerlijk gegeten en was blij dat er zo’n 2 a 3 jaar geleden in Patong Beach (Phuket) ook één werd geopend. Zelden zo’n slechte biefstuk gezien. Heb hem ook niet op. Was niet te pruimen. Jaar daarop nogmaals geprobeerd, maar kwaliteit was nog steeds beneden de maat. Nu niet eens gekeken of het restaurant er nog was (of niet).

 8. Pedro zegt op

  Value for many,
  Geweldige salade bar incluis diverse soepen en soorten kaas, mjammie.
  Prima bediening.
  Naar eigen ervaringen op diverse lokaties.
  Daarentegen was het duurdere Thaise restaurant ook gevestigd in Central Festival waardeloos.

 9. Luit zegt op

  Ben er een keer geweest Garden Plaza in Pataya, hoe je dit kan aanprijzen is mij een raadsel, kom er nooit weer>>>>>>>

 10. Peter zegt op

  Vroeger kwamen we er wel, maar toen was de salade bar een stuk uitgebreider.
  Nadat die kleiner geworden is, en dus veel minder keus biedt, komen we er niet meer.
  De vlees en visgerechten zijn niet echt bijzonder.

 11. Gerbrand zegt op

  Ik vind het wel lekker voor een keer, maar ik vergelijk het altijd met McDonald of KFC, een veredelde fastfoodketen. Zeker voor de prijs is het redelijk tot goed. Wil je kwaliteit dan zul j everder moeten zoeken en je portemonnee wat verder opentrekken

 12. Cornelis zegt op

  Ben er geweest, heb er gegeten, was de eerste èn de laatste keer. Geen goede ervaring, dus.

  • Christina zegt op

   Als het niet goed is kan je dit vertellen of je krijgt nieuw eten of je geld terug.
   Soms hebben ze aanbiedingen die er dan niet zijn rustig mededelen dat ze je dan niet die kaart moeten geven komt de manager dan kun je iets anders kiezen voor dezelfde prijs.
   Heb zeker altijd geluk gehad mijn biefstuk was perfect.

 13. John Chiang rai zegt op

  Hoewel het zeker niet voordelig is,is het een typisch Amerikaans restaurant, waar ook nog verbazend veel Thai eten.
  Jammer dat veel van dezeThai hier een generaliserende indruk krijgen van westers eten,wat na mijn mening ook stukken beter kan.
  Iedereen die van echt westers eten houdt,zou niet meteen op het idee komen,om Amerikaans te gaan eten.
  Persoonlijk vindt ik dat de Amerikanen in vergelijk tot de meeste Europese landen,nog de slechste eetcultuur hebben.
  Het is,toegegeven met een iets uitgebreidere menukaart,niets anders dan een veredelde Mac Donalds of een Burger King,wat ze zich zeker voor Thaise begrippen,ook nog erg goed betalen laten.
  Jammer dat erg veel Thai op deze manier,een totaal verkeerde voorstelling krijgen van het feit, wat erg veel Farang uit Europa, onder een werkelijk goed eten verstaan.

 14. Johan(BE) zegt op

  Voor ’t zelfde geld (misschien klein beetje meer) eet ik dan gastronomisch in “Patrick’s Steakhouse” in “Central Shopping Arcade” op 2nd Road in Pattaya, aan de overkant/achterkant van Mike Shopping Mall.

 15. Jacobus zegt op

  Sterk afhankelijk van de locatie. Ik heb 2x in Rock Hampton, Australië, in een Sissler gegeten. Australische steaks. Goed. Onlangs in Udon Thani. Waardeloos, slecht.

 16. Ruud zegt op

  Sizzler in de VS is een paar maanden geleden bankroet gegaan…

 17. Frank zegt op

  In Phuket Central Shopping is er ook Sizzler. Eten gewoon niet te door te slikken, lauw en de bediening is traag en meestal vergeten ze nog iets, dat dan nooit komt, of wanneer je de rekening betaald. Vriendelijkheid is nul komma nul. Doch, 3 jaar terug was het voortreffelijk, maar dan in Pataya.

 18. Kritikus zegt op

  Wij maken alleen maar gebruik van de Salad Bar, omdat de verhalen van de steaks en vis elders vele malen beter is. En de Sizzler in Hua Hin (Market Village) biedt de Salad bar aan voor Baht 139 de man/vrouw, inclusief brood, salades, 3 x soep (uien soep heerlijk), spaghetti met Zalm saus en vele toetkes. Werkelijk perfect!

 19. Melkie zegt op

  Ben in Pattaya geweest. Salade bar is ok, maar het vlees is echt niet te eten. Ik weet niet hoe ze het bereiden maar het is verschrikkelijk.

 20. brabantman zegt op

  Las kort geleden in Bangkok Post dat Sizzler filialen in Thailand gaat sluiten. Zal niet zijn wegens overweldigend succes…

 21. peter zegt op

  Keertje Sizzler gedaan in Chiang Mai, alweer een eeuwigheid geleden.
  Staat me in mijn geheugen niet bij als tegenvallend.
  Maar het gaat om de kok, is die capabel.
  Mocht in CM ook een keer eten in een klein Thais restaurant, leek op, eigenlijk qua entourage, drie keer niks. Maar het eten, als of er een engeltje over je tong pieste. Geweldig en bijna voor niets.
  Zoals ik stelde het gaat om de KOK.

 22. Ruud zegt op

  Voor die prijs kan je beter een goede steak gaan eten in een “echt” restaurant…nu Thai eten er graag omdat een gedeelte buffet aanwezig is en het meestal in de mall’s is gevestigd

 23. Eric zegt op

  Kom al jaren in Thailand.
  Eet meestal gewoon in kleine lokale restaurants, food stalletjes langs de kant van de weg, food court in shopping malls en dergelijke. Nog nooit beroerd of ziek geweest van verkeerd eten.
  Één uitzondering. Jawel,….. Na een bezoek aan Sizzler.
  Kan toeval zijn, maar daar kom ik niet meer.

 24. Luit zegt op

  Ook een keer gegeten in Pattaya, echt zonde van je tijd en je eetlust. Nooit meer


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website