De eetclub met Dick Koger is vol enthousiasme aan het nieuwe eetseizoen begonnen. We beginnen met een nieuw Thais restaurant. Dit is gelegen aan Chayapruek Road in Jomtien en aan de buitenkant en de binnenkant is duidelijk te zien dat het tot de chique Thaise restaurants behoort. Het heet Thai Made en de menukaart zegt vaak dat de gerechten uit Noord-Thailand komen.

De bediening is vriendelijk en we zijn verbaasd dat één man voor de bediening en één vrouw in de keuken drie volle tafels zo snel kunnen bedienen. Het restaurant is slechts korte tijd open en kennelijk nog niet op grote aantallen bezoekers ingesteld.

We bestellen allemaal wat anders en we zijn het er allemaal over eens dat dit echt een erg goed restaurant is. Alles smaakt net iets anders dan we gewend zijn en in dit geval is anders beter. De prijzen liggen tussen de 120 en 250 Baht voor een hoofdgerecht. Voor Thais duur, maar voor ons zijn prijs ten volle waard. Een aanrader. We geven Thai Made graag een dikke 8.

Nog even de exacte plaats. Vanaf de Beach Road van Jomtien Chayapruek Road in en dan ligt het na ongeveer vijftig meter aan de rechterkant, tegenover 7-Eleven. Het is een geel dubbel pand.

3 reacties op “Pattaya restaurant review: Thai Made in Jomtien”

 1. Bouwe Hendriks zegt op

  Mijn vrienden momenteel in Jomtien raad ik aan de proef op de som te nemen. En verneem gaarne hun bevinding of beproeving.
  Eet smakelijk

 2. leny zegt op

  Nou 120 baht tot 250 baht is werkelijk een koopje daar kun je in nederland een kop koffie voor kopen

 3. Leo Th. zegt op

  Bij het zien van de foto met al die Thaise gerechten loopt het water uit mijn mond. Bedankt voor de tip, ga er beslist een keer eten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website